Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ο ΡΑΝΙΕΡΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ Η ΕΠΟ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΤΕΡ! ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ!

Η Λέστερ πήρε πρωτάθλημα Αγγλίας με προπονητή τον Κλαούντιο Ρανιέρι που έδιωξαν η ΕΠΟ ως αποτυχημένο από την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Όμως έδωσε ένα γερό μάθημα στην ΕΠΟ και στους γύρω της!
Το παρακάτω σχετικό ρεπορτάζ από το sport24.gr:
Η οικογένεια της Λέστερ βρίσκεται ακόμα στον... έβδομο ουρανό της...

ευτυχίας μετά τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και αυτό λογικά θα συνεχιστεί για δύο ακόμα εβδομάδες καθώς απομένουν τα ματς με Έβερτον (εντός) και Τσέλσι (εκτός) για την ολοκλήρωση της σεζόν.
 
Το πόσο "τρελαμένοι" είναι πάντως στην Λέστερ μπορεί να το αντιληφθεί κανείς από το ποστάρισμα που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (3/5) στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter, όπου εμφανίζεται ο Κλάουντιο Ρανιέρι να έχει φτάσει μόλις στην προπόνηση μετά το "μεθύσι" του τίτλου.



















"Μία συνηθισμένη ημέρα στη δουλειά... ΟΧΙ! Ο Κλάουντιο Ρανιέρι φτάνει στη δουλειά αυτό το πρωί", αναφέρει το μήνυμα της Λέστερ, το οποίο συνοδεύεται από το hashtag #havingparty (έχουμε πάρτι).
    1. View other replies

3 σχόλια:

  1. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι απέδειξε ότι είναι μεγάλος και σπουδαίος προπονητής, αποκαθήλωσε την ΕΠΟ και όλους αυτούς που είναι στον περίγυρό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξηλωθεί όλη η ΕΠΟ και να γίνουν σαρωτικές αλλαγές σ΄ όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιας που ο Ρανιέρι πήρε με την Λέστερ το πρωτάθλημα Αγγλίας η ΕΠΟ είχε κηδεία! Πάντως το μνημόσυνο θα είναι καλύτερο μιας που η ΕΠΟ είναι στην σέντρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή