Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΒΟΜΒΑ! ΕΤΣΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

Σοκάρουν τα επίσημα στοιχεία για την Ελλάδα των μνημονίων. Στην ουσία στους παρακάτω πίνακες που σας παρουσιάζουμε, απεικονίζεται η...

σύγχρονη γενοκτονία που επιβάλλουν στους Έλληνες, μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης που προωθούν όλα αυτά τα χρόνια. Η Ελλάδα του δημογραφικού προβλήματος είδε μείωση ακόμη μεγαλύτερα μείωση των γεννήσεων και παράλληλη αύξηση των θανάτων. Τα εγκληματικά μέτρα, η υπερφορολόγηση, οι μισθοί πείνας και η ανεργία έχουν διαλύσει την Ελλάδα, αφού πλέον οι Έλληνες δεν κάνουν παιδιά και το έθνος μας σβήνει με ταχύτατους ρυθμούς.
Σύμφωνα με τους επίσημους πίνακες της Εθνικής Στατιστική Υπηρεσίας παρατηρούμε ότι από το 2003 μέχρι και το 2008 είχαμε αύξηση των γεννήσεων, ενώ από το 2009 και έπειτα ξεκινά η πτωτική πορεία με παράλληλη αύξηση των θανάτων, αφού πολλαπλασιάστηκαν και οι αυτοκτονίες κατά τη διάρκεια των ετών της κρίσης.
Προσπαθούν να εξοντώσουν την Ελλάδα και το σχέδιο τους μέχρι στιγμής φαίνεται επιτυχημένο, αφού ανά έτος το χάσμα μεγαλώνει, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω γράφημα.
Όσο η Ελλάδα δεν βγαίνει από την τεχνητή αυτή κρίση στην οποία την έχουν υποβάλλει, τόσο περισσότερο θα απειλούμαστε με αφανισμό. Σε λίγα χρόνια ο ελληνικός πληθυσμός θα είναι υπερβολικά γερασμένος. Αυτό ήθελαν να κάνουν και σχεδόν το έχουν πετύχει. 
voicenews.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου