Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ: "ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..."! "ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΟΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΒΑΤΡΑΧΙΑ"!!!

Ήρθε επιτέλους η πολιτική απάντηση για τις τουρκικές προκλήσεις, ύστερα από ένα τεράστιο χρονικό διάστημα αδράνειας. Το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε διάβημα με το οποίο τονίζεται πως η Ελλάδα θα υπερασπιστεί τα εδάφη της, αν συνεχιστούν οι προκλήσεις.
«Μην κάνετε λανθασμένες αξιολογήσεις για το που μπορούμε να...

φθάσουμε για υπερασπιστούμε την εδαφική μας κυριαρχία».
Βέβαια μπορεί το διάβημα να είναι σε έντονο ύφος, στην πραγματικότητα όμως η Αθήνα είναι ιδιαίτερα ανήσυχη για τις συνεχείς προκλήσεις και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πραγματικά σημάδια που να φανερώνουν ότι η πολιτική ηγεσία θα φθάσει το φλέγον ζήτημα στα άκρα.
Ένας ανώτατος αξιωματικός όμως ανατρέπει τα δεδομένα και τονίζει πως αν χρειαστεί, οι Έλληνες στρατιωτικοί θα επέμβουν, χτυπώντας τους Τούρκους:
«Μην έχετε καμία αμφιβολία πώς αν η Τουρκία κάνει κάποια κίνηση ανάλογη με αυτή των Ιμίων ότι θα τους κτυπήσουμε με ότι έχουμε. Και χωρίς αναγκαστικά πρότερη έγκριση από την πολιτική ηγεσία. Έχουμε το δικαίωμα. Θα είναι η τελευταία επιλογή, αλλά δεν θα μας έχουν αφήσει κανένα περιθώριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας μας κάνουν καθημερινά υπερήφανους, καθώς αντιμετωπίζουν την τουρκική προκλητικότητα με σθένος και αυταπάρνηση. 
voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου