Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Συντάξεις πείνας θα δίνουν τα ασφαλιστικά
ταμεία, αλλά υποχρεώνουν με το νέο ασφαλιστικό τούς επαγγελματίες να πληρώνουν τριπλάσιες έως και πενταπλάσιες εισφορές! 
Προσέξτε πόσο εύκολα θα εξαναγκάσουν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις...


να βάλουν λουκέτο με τον τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών. Σήμερα μια επιχείρηση καταβάλλει περίπου 430 € μηνιαίως στον ΟΑΕΕ! Με το νέο ασφαλιστικό που φέρνει στη Βουλή ο πολιτικός εγκληματίας Κατρούγκαλος και οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα υποχρεώνουν τον εκάστοτε επαγγελματία να καταβάλει μηνιαίως τρεις -τουλάχιστον- φορές περισσότερες ασφαλιστικές εισφορές, τουτέστιν 1.290 € τον μήνα! Το είδατε το νούμερο; Σκέτη αυτοκτονία! Οδηγούν δηλαδή με το έτσι θέλω επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες στην ανεργία και στο λουκέτο! Και όσοι ελάχιστοι καταφέρνουν να πληρώνουν 1.290 € τον μήνα, θα πάρουν σύνταξη...384 ευρώ! Γιατί τόσα εγγυάται το κράτος! Είναι εγκληματίες και ποιος θα τους σταματήσει;
Ποιος επαγγελματίας, που πασχίζει να βρει έναν πελάτη, θα μπορέσει να πληρώνει τρεις φορές περισσότερα ασφάλιστρα; Κανείς! 
Άρα, οι πολιτικοί αλήτες του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγούν σκοπίμως σε λουκέτο εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες (γι' αυτό απεργούν οι δικηγόροι), ώστε να εξαθλιώσουν το σύνολο των Ελλήνων, να παραδώσουν καμμένη γη και να ...γλιτώσουν εκατοντάδες χιλιάδες συντάξεις. Διότι ποιος επαγγελματίας στα 55 ή 60 του χρόνια που θα εξωθηθεί στην ανεργία, θα μπορέσει να ξαναβρεί δουλιεά για να συμπληρώσει τα ένσημά του και να πάρει σύνταξη; Ουδείς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου