Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΠΥΓΙΑΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ "ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΧΑΟΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....

Αν δείτε να μοιράζονται στα ελληνικά φυλλάδια όπως το κάτωθι (που...

βλέπουμε στα αραβικά και ουκρανικά)

ή αυτό
http://cdn.theatlantic.com/static/mt/assets/science/Page%204_rev.jpg
ή αυτό
ή αυτό
ή αυτό
ή αυτό
Να ξέρετε ότι είναι χορηγία της αμερικάνικης πρεσβείας κάθε φορά που θέλει να υποκινήσει μια ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΤΥΡΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!
Από την αραβική άνοιξη (που για μάντεψε.. βρέθηκαν με το ΔΝΤ στο σπίτι και θα τους έμενε αν δεν ερχόταν ο Σίσι) μέχρι την Ουκρανία (που για ξαναμάντεψε κι αυτοί βρέθηκαν με το ΔΝΤ στο σπίτι τους) χορηγός της επανάστας ήταν η αμερικάνικη πρεσβεία!!! .. Αυτή ντε... που οργάνωσε και τα Δεκεμβριανά του '08 κι είχε στείλει από τον Μάιο του '08 ειδοποίηση στις άλλες πρεσβείες να έχουν σχέδιο εκκένωσης των πολιτών τους "επειδή στην Ελλάδα επίκειτο εμφύλιος" !!!! ΝΑΙ! Αυτό οργάνωναν! Κι είχαν έρθει τα διεθνή δίκτυα κι είχαν πιάσει στασίδια και περίμεναν από τον Νοέμβριο!!!! Προκειμένου να έρθει ο ΓΑΠοσένκο να φέρει το ΔΝΤ! Εμφύλιο είχαν οργανώσει το 2007 και στην Κένυα. Με εταιρεία κινητής χμ.. κατασκοπείας, που έστελνε μαζικά sms με μηνύματα που εξωθούσαν σε φυλετική βία μεταξύ των κενυατικών φυλών! Το έκαναν και στην Ελλάδα το 2008 προτρέποντας σε ταραχές. 
Αν σας έρθει μηνυματάκι με τέτοιο περιεχόμενο να ξέρετε ότι είναι πληρωμένο από τους αμερικανούς φορολογουμένους. 
Προσφορά του νεοαφιχθέντος πρέσβεως Goeffry Pyatt!

Που μαζί με την Νούλαντ οργάνωσαν το Ουκρανικό πραξικόπημα!
Είχε και πυροβολισμούς από ελεύθερους σκοπευτές που σκότωναν ταυτοχρόνως κόσμο και αστυνομία για να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι η αστυνομία πυροβολούσε τους πολίτες και στους αστυνομικούς ότι οι πολίτες πυροβολούσαν αυτούς! 
Έτσι το αποτέλεσμα θα ήταν πιο εξασφαλισμένο!!! 
..Και στην περίπτωση του Πολυτεχνείου κάτι παρόμοιο δεν είχε συμβεί όταν φεύγαν τα παιδιά; Κάποιοι πυροβολούσαν.. 
Παμπάλαιο και αθάνατο το εγχειρίδιο ανατροπής καθεστώτων... Η αλάνθαστη συνταγή γιατί πάντα βρίσκουν ντόπια γίδια που για ίδιον όφελος θα τους υπηρετήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου