Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΡΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ!

'Ιδρυση Κόμματος -στην Ελλάδα- με κορμό τον απόδημο Ελληνισμό και στελέχη προσωπικότητες με γνώση, κατάρτιση, κύρος
Περί ''ψήφου στους απόδημους 'Ελληνες'': Η απάντηση της Ομογένειας στους τιποτένιους πολιτικούς Ελλάδας
 
«Μην κουράζεστε, δεν θέλουμε 5 έδρες -που υποτίθεται ''ΘΑ'' μας...

προσφέρετε- στην... ''ιδιόκτητη'' άνομη Βουλή σας (γιά να... ''παραχωρείτε'' έδρες, σίγουρα θα έχετε και την... ιδιοκτησία της Βουλής), αν και λογικά αφού είμαστε το 1/4 του 'Εθνους, που ζούμε εκτός Ελλάδας (1/4 οι με δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα), θα μας έπρεπαν στο ελάχιστο 50-60 έδρες. Γι' αυτό αποφασίσαμε να ιδρύσουμε Κόμμα, στην Ελλάδα. Κατά συνέπεια, μην αναμασάτε την διαχρονική απάτη σας περί δήθεν ψήφου στους απόδημους. Σας μάθαμε, σας ξέρουμε. Παραμένετε οι ίδιοι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί απατεώνες, που μόνο ζημιά κάνετε στην πατρίδα. Και σύντομα ο λαός της Ελλάδας θα δει μηνύματα, όπως το ακόλουθο (μετά την έγκριση του νέου Κόμματος από τον 'Αρειο Πάγο, σύμφωνα με τον νόμο 3023/2002)»:
«Τους ψηφίσατε, τους ξαναψηφίσατε, σας εξαπάτησαν. Κατάστρεψαν την Ελλάδα... Κατάστρεψαν την ζωή σας και το μέλλον των παιδιών σας.
Τώρα, μόνο ένα Κίνημα-Κόμμα στην Ελλάδα, με ''κορμό'' τον απόδημο Ελληνισμό, μπορεί να δώσει λύση και να βγάλει την πατρίδα μας από την μεγάλη κρίση, στην οποίαν την οδήγησαν επίορκοι, ευθυνόφοβοι, ''επαγγελματίες πολιτικοί'', που χρησιμοποίησαν την ψήφο σας γιά να σας ''υποτάξουν'' στους δανειστές με καταστρεπτικά ''Μνημόνια'', χωρίς να τιμωρηθούν. Που χρησιμοποίησαν την ψήφο σας στην Βουλή, γιά ''ξέπλυμα ανομιών'' και ''ασυλία'' του ανίκανου, σάπιου, διεφθαρμένου πολιτικού-κομματικού κατεστημένου, που εξευτελίζει την Ελλάδα μας».
Σημ.: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ''Κ'', του νέου Κόμματος (που ετοιμάστηκε αθόρυβα, μεθοδικά και ήδη συγκεντρώθηκαν οι 200 υπογραφές Ελλήνων πολιτών, όπως ορίζει ο νόμος) θα ηγείται προσωπικότητα του απόδημου Ελληνισμού (από ΗΠΑ), με γνώση, κύρος και διεθνή αναγνώριση.

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ,ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΔΩ ΜΕΡΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ,ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ.
    ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ,ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΩΧΥΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή