Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, στις 14.40, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Σκαραμαγκά, η Μαρία- Ειρήνη Πρίντεζη, ηλικίας 3,5 ετών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιζε με το αδερφάκι της...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» (έχει εκδοθεί από την Κυριακή το μεσημέρι Amber Alert), «η Μαρία - Ειρήνη  έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1 μέτρο και ζυγίζει 22 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε ροζ μπλούζα, ροζ παντελόνι και ροζ αθλητικά παπούτσια. Λόγω της μικρής ηλικίας του παιδιού και των συνθηκών εξαφάνισης υπάρχουν ενδείξεις ότι το παιδί κινδυνεύει. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Στις έρευνες, που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, για τον εντοπισμό της μικρής Μαρίας Ειρήνης Πρίντεζη συμμετέχουν η αστυνομία, η πυροσβεστική, η ΕΜΑΚ, μέλη του Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές και μέλη του Χαμόγελου του Παιδιού. Η περιοχή του Σκαραμαγκά όπου χάθηκε το 3,5 ετών κοριτσάκι χαρακτηρίζεται δύσκολη.

Η οικογένεια κάνει έκκληση όποιος γνωρίζει ή δει τη μικρή να ενημερώσει τις αρχές, ενώ εκφράζεται και ο φόβος η εξαφάνιση της μικρής Μαρίας να οφείλεται και σε αρπαγή.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου