Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-BLOGGER ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: "ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..."! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ!

Ο Κώστας Καλτσής (φωτό) είναι παλαιός δημοσιογράφος, εκδότης εφημερίδος, ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά και υπεύθυνος του site "stotapsi.gr", ο οποίος με ανακοίνωσή του δίνει το σύνθημα για τη λαϊκή εξέγερση, αφού προηγουμένως καταδικάζει τις θεατρινίστικες απεργίες των συνδικάτων και των δημοσιγραφικών ενώσεων, οι οποίες, όπως λέει, ουσιαστικά στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική. 
Δείτε το μήνυμά του...

Να εξεγερθούμε γιά να ανατραπούν
κυβέρνηση καί μνημονιακές πολιτικές
του Κώστα Δ Καλτσή
Η κυβέρνηση αποφάσισε να φέρει αιφνιδιαστικά στη Βουλή για ψήφιση τα νομοσχέδια γιά το ασφαλιστικό και φορολογικό μέσα στό Σαββατοκύριακο!
Τα συνδικάτα αποφάσισαν απεργιακές κινητοποιήσεις, με πρώτους και καλύτερους τους δημοσιογράφους, οπότε δεν θα υπάρχει καμμιά αντίδραση, κριτική και σχολιασμός του τερατουργήματος που διαλύει ό,τι απέμεινε!
Το λέγαμε και στην προηγούμενη κινητοποίηση ότι πρόκειται για αθλιότητα σε βάρος τού λαού, από πλευράς των δημοσιογραφικών ενώσεων, που δυστυχώς συνειδητά ή ασυνείδητα στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική που εξαθλιώνει ακόμη περισσότερο τους Ελληνες.
Απεργιακό τριήμερο λοιπόν, αλλά δεν πρόκειται να προκύψει κάτι. Μόνο όταν αποφασίσουμε να βγούμε στους δρόμους και δεν φύγουμε μέχρι να ανατραπεί η κυβέρνηση με πολιτικές των μνημονίων, υπάρχει περίπτωση να δούμε να ανοίγει ο δρόμος της προοπτικής.
Εδώ είμαστε και θα το θυμηθείτε, μας κοροιδεύουν όλοι, αφού είχαν ψηφίσει τα μνημόνια. Η δική μας απάντηση πρέπει να δοθεί στους δρόμους. Δυναμικά και ανυποχώρητα. Ολα τ' άλλα είναι παραμύθια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου