Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ....

Η δραματική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και στον
περιφερειακό-τοπικό τύπο, συμποσούσης της αύξησης του ΦΠΑ από το 6% στο 13% θα οδηγήσει μοιραία και την εφημερίδα μας, τον "Ανεξάρτητο & Διπλωματικό Παρατηρητή" σε υποχρεωτικό λουκέτο! Το λέμε μετά λύπης μας, αλλά είναι η πικρή αλήθεια, διότι η κυβέρνηση των πολιτικών εγκληματιών του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει βαλθεί να εξοντώσει τον Τύπο στο σύνολό του. 
Δείτε λοιπόν τι μας εξαναγκάζει να κάνουμε η κυβέρνηση των ολετήρων. 
Σήμερα, ως εκδότης του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" πληρώνω μηνιαίως...


περί τα 230 € ασφαλιστικές εισφορές στο ταμείο μου, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ! Με τον τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών (νομοσχέδιο που οι προδότες θα ψηφίσουν την Κυριακή το βράδυ), αυτομάτως τα ασφάλιστρά μου τριπλασιάζονται. Αυτό σημαίνει ότι θα υποχρεώνομαι να καταβάλω μηνιαίως 690 ευρώ! Ταυτόχρονα, θα αυξηθούν και τα έξοδα της εφημερίδας με την υπαγωγή της έκδοσης της εφημερίδας από το 6% στα 13%! Το χαρτί, το τυπογραφείο δηλαδή θα ανεβάσει το μηνιαίο κόστος έκδοσης της εφημερίδας μου! 
Όταν η εφημερίδα μου έχει πενιχρά κέρδη από τις διαφημίσεις της γειτονιάς, πώς είναι δυνατόν να μπορέσω να πληρώνω μηνιαίως 690 € σύν τα αυξημένα έξοδα της εφημερίδας; Πώς είναι δυνατόν να μπορέσω να δικαιολογήσω στο κράτος 8.290 € ετήσιες ασφαλιστικές εισφορές, από τις 2.760 € που δίνω σήμερα; 
Αν, για τον Α ή Β λόγο μπορέσω (έστω, για τον πρώτο χρόνο) να βρω τα 8.290 € (γιατί με βοήθησε η γυναίκα μου βρε αδερφέ) για να πληρώσω τις ασφαλιστικές μου εισφορές, θα έρθει το κράτος και θα μου πει: "Πού τα βρήκες τα λεφτά; Αφού το έσοδά σου είναι πενιχρά. Άρα, τα χρήματα που βρήκες είναι προϊόν εγκλήματος. Μπες φυλακή"
Επομένως, η εγκληματική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με οδηγεί είτε στη φυλακή είτε στο βίαιο λουκέτο στην εφημερίδα μου! 
Αυτό είναι το σατανικό σχέδιο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με εντολές των δανειστών, για την εξόντωση του Τύπου και δη του περιφερειακού Τύπου. 

Το λέω μετά λύπης μου, αλλά εκεί εξωθεί την εφημερίδα μου η κυβέρνηση του Τσίπρα-Καμμένου. Προδότες-πολιτικοί εγκληματίες με πατέντα!
Μάκης Βραχιολίδης
Εκδότης "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή", Δημοσιογράφος.  

7 σχόλια:

  1. Με όλες αυτές τις αποκαλύψεις για την εξόντωση της εφημερίδας Παρατηρητής πρέπει να πέσει αμέσως και επί τόπου η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το χειρότερο (από τα πολλά χειρότερα) που κάνουν όλοι οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή στην ζούλα από 4 Μαΐου να μην δέχονται οι ελληνικές τράπεζες τραπεζικές επιταγές του εσωτερικού και εξωτερικού να μην εξαργυρώνονται και ούτε να καταθέτονται! Σημαίνει ότι θα γίνει το έλα να δεις προσεχώς και η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ θα πέσει προς τα κάτω μπρούμητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι λαθρομετανάστες που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ θα τα έχουν όλα δωρεάν και δεν θα τους γίνεται έλεγχος και οι Έλληνες θα εξοντώνονται με φόρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Μάκη. Τι σε κάνει να πιστεύεις οτί εμείς θα τους αφήσουμε να σε κλείσουν. Θα σε επισκεφθώ να σου δώσω κάποιες ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας συνεχίσουν την απεργία τους οι λογιστές να σωθεί ο Παρατηρητής και όλες οι ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς και να πέσει η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ. Επίσης τι φοβάται ο Μανούσος Ντουκάκης να τους ρίξει τους ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΚΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙΒΕΙΨΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Ο ΣΡΒΑΣΤΟΒ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ?
    ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
    1ον:ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΝΕΛΥΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ
    2ον:ΕΙΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ ΕΙΚΤΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή