Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ! ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΟΖ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ! ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

Φαίνεται πως ο Ερντογάν, με την εκτόπιση του Νταβούτογλου από τη θέση του πρωθυπουργού ετοιμάζεται να επιτεθεί στη χώρα μας και στρατιωτικά, με τους βουτυρομπεμπέδες Τσίπρα-Καμμένο να ασχολούνται μόνον με το πώς θα αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες με τον εγκλωβισμό του Καστελόριζου από την....

Τουρκία για την πραγματοποίηση στρατιωτικής άσκησης και τη δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων για την ανακήρυξη της τουρκικής ΑΟΖ η οποία θα περιλαμβάνει και το Καστελόριζο, το οποίοι οι Τούρκοι θεωρούν πλέον δικό τους νησί!
Το σημαντικό-αποκλειστικό ρεπορτάζ έχει το pentapostagma.gr:


Η νέα τουρκική πρόκληση, με την έκδοση  ΝΟΤΑΜ ( σύμφωνα με ελληνικά ΜΜΕ) με την οποία προσδιορίζεται σαφέστατα ως περιοχή που θα πραγματοποιηθεί μέρος της  άσκησης «Efes 2016»,  μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ της ιστοσελίδας μας.
Η τουρκική ΝΟΤΑΜ  την χαρακτηρίζει ανερυθρίαστα ως «τουρκική περιοχή» προσπαθώντας να την κατοχυρώσει με διακλαδική στρατιωτική  άσκηση , αλλά στην ουσία αποκαλύπτει την προσπάθεια της Άγκυρας για δημιουργία τετελεσμένων μέσω αυθαίρετης διεκδικήσεως  της αποκαλούμενης από τους Τούρκους «Μεσογειακής ΑΟΖ».
Το επόμενο στάδιο θα είναι η «τουρκοποίηση» της θαλάσσιας αυτής περιοχής και η σίγουρη προσπάθεια αποστολής μονάδων επιφανείας και υποβρυχίων για την δημιουργία «θερμού επεισοδίου» αυτήν την δεδομένη στιγμή που η Ελλάδα είναι «στριμωγμένη» από τους δανειστές , Αμερικανούς και Ευρωπαίους.
Η αντίδραση των ελληνικών αρχών ήταν άμεση κι έτσι έχουν ειδοποιηθεί ότι η πτήση εντός του συγκεκριμένου χώρου, απαιτεί και κατάθεση σχεδίου πτήσης στην Αθήνα, αλλά απαιτούνται και σοβαρά στρατιωτικά μέτρα .
Σε αυτά τα δεδομένα πρέπει να προσθέσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες,  πριν ένα μήνα,   είχαμε μετακίνηση μονάδων της αποκαλούμενης «Στρατιάς του Αιγαίου» στα παράλια, την εγκατάσταση κινητών μονάδων ηλεκτρονικού πολέμου  CORAL στην ίδια περιοχή, καθώς και τις  χθεσινές αιφνιδιαστικές  πολιτικές εξελίξεις στην γείτονα χώρα.
Όλα συντείνουν ότι ο  «Σουλτάνος» Ρετζέπ Ν.Ερντογάν θα κινηθεί όπως ακριβώς ο πρόγονος του «Σουλεϊμάν» για να υφαρπάξει με περίσσεια αλαζονεία το  θαλάσσιο αυτό «κομμάτι» , όπως ακριβώς έκανε και στο Ιράκ και όπως ετοιμάζεται να πράξει στην Βόρειο Συρία.
Η Μόσχα λαμβάνοντας  σοβαρά υπόψη της την αναβαθμισμένη παρουσία των τουρκικών αεροσκαφών και μονάδων επιφανείας τόσο στην  περιοχή της Μαύρης  Θάλασσας όσο και στο Αιγαίο, μετακίνησε υποβρύχια με πυραύλους Cruise στην Μαύρη θάλασσα.
Αυτά ξεκίνησαν περιπολίες σε όλη την έκταση της θάλασσας αυτής έχοντας την τρομερή δυνατότητα εκτοξεύσεως πυραύλων με βεληνεκές 1500 χλμ , στοχοποιώντας έτσι τους Τούρκους και τα άνομα σχέδια τους.
Σε καμία απολύτως περίπτωση το Κρεμλίνο δεν πρόκειται να αφήσει την δίοδο του Αιγαίου στις ορέξεις των νέο-οθωμανών Τούρκων του ΑΚΡ, κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο από τις δηλώσεις του Ρώσου ΥΠΕΞ , ΥΠΑΜ αλλά και άλλων αξιωματούχων της Ρωσίας.
Το επόμενο διάστημα είναι λίαν κρίσιμο για την Ανατολική Μεσόγειο διότι ο Ερντογάν με την αποπομπή του Νταβούτογλου , δείχνει πραγματικά ότι «βιάζεται».  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου