Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ Deutsche Bank ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΑ ΠΗΡΕ, Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ. Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ...

Ο Σημίτης τα πήρε, ο Στουρνάρας εγγυήθηκε την πληρωμή τους. Η προηγούμενη αλλά και η τωρινή κυβέρνηση ξεπλένουν τα εγκλήματα της διεφθαρμένης συμμορίας. Ο Ελληνικός λαός πληρώνει.

Ποιοί πήραν τις μίζες για τα ντηλς;

Αλήθεια κύριοι εισαγγελείς, πιστεύετε ότι θα υπάρχουν και...



αύριο;Πιστεύετε ότι ο Πεπόνης που τους σταύρωσε ήταν «κορόιδο» και εσείς «έξυπνοι»; Πιστεύετε ότι θα γίνετε όλοι «Αθανασίου» και «Χατζάκη»; Προσέξτε μην γίνετε Καλούσηδες.

Επιστολή της Deutsche Bank τον Αύγουστο του 2012 που υπενθυμίζει στην Ελληνική κυβέρνηση ότι πρέπει να πληρώσει άμεσα 1 δισεκατομμύριο γιεν σε .τόκους (!)

Γιατί κύριε; Πότε η «Ελλάδα των αγορών» έκανε ντηλ με την αμαρτωλή Γερμανική τράπεζα, ώστε να πληρώνει τέτοια ποσά για τόκους;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ ΚΥΡΙΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ;

Εδώ έρχεται άλλη μία μαύρη σελίδα του διεφθαρμένου καθεστώτος Σημίτη. Η κυβέρνηση Σημίτη είχε συνάψει την συμφωνία από τις 8/8/1997 παίρνοντας το ποσό των 50 δις Γιέν! Η συμμορία του μνημονίου απλώς ολοκλήρωσε το έγκλημα αυτής της συμμορίας.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου