Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΙΔΟΥ Η...ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΜΑΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ! ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ;

Και φυσικά μετά το τρίτο μνημόνια και μία σειρά επίπονων και εξοντωτικών μέτρων που έχει φέρει η ψευτοαριστερή κυβέρνηση...

“αλληλεγγύης” και “ελπίδας” ήρθε η στιγμή που πρέπει αν βάλει και τα αριστερά ΜΑΤ, τα αριστερά κάγκελα, και γενικά να στίζει ένα αριστερό φρούριο γύρο από την βουλή αλλά και τον εθνικό κήπο λόγο της τεράστια απεργίας αλλά και τη ψήφισης του νομοσχεδίου που θα ρημάξει εντελώς την επιχειρηματικότητα και τον ιδιωτικό τομέα.
Στην κυριολεξία φρούριο είναι η βουλή με περισσότερες από 30 κλούβες και 1500 αστυνομικούς που κατά πάσα πιθανότητα θα αυξηθούν λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη πορεία. Ο Εθνικός κήπος θα είναι κλειστός, στο Μαξίμου στήθηκαν κάγκελα ψηλά στην Ηρώδου του Αττικού, και γύρω από τη Βουλή και το Σύνταγμα θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα σε όλες τις εισόδους του Εθνικού κήπου, έχει αναρτηθεί η εξής ανακοίνωση: «Κατόπιν εντολής της αστυνομίας όλες οι είσοδοι του Εθνικού Κήπου θα μείνουν κλειστές». Το Σάββατο το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει νέες κινητοποιήσεις, ενώ την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί και πορείες για την εργατική Πρωτομαγιά!
YΓ. Τσίπρα ή μπέρδεψες την αριστερά με την χούντα ή είσαι απλώς αλήτης.

 scoops.gr (τίτλος: δικός μας)

1 σχόλιο:

  1. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΟΠΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ!
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΟΤΟΥΛΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή