Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΩΣ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ!

Από την Σμαράγδα Κοκκόρη
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. 

Διαβάζοντας τα ονόματα των 11 νέων διοικητών Νοσοκομείων, που ανακοινώθηκαν, ξεχώρισα δύο. Της Παναγιώτας Γκουλάκη- Μητσάκη και της Αναστασίας Μπαλασοπούλου.
Όχι γιατί είναι γυναίκες ενώ οι άλλοι 9 είναι άνδρες. Αλλά διότι η...

τοποθέτησή τους έχει πολιτικό παρασκήνιο, όπως μαθαίνει τοYgeiaPress.gr

Η Παναγιώτα Γκουλάκη- Μητσάκη υπήρξε το δεξί χέρι του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκου και άτυπη νομική του σύμβουλος. Επί συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ είχε διοριστεί μάλιστα, το 2013 από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ως αναπληρώτρια διοικήτρια στην Πολυκλινική Αθηνών η οποία υπάγεται στον Ευαγγελισμό, αλλά αυτό δεν αναφέρεται στο βιογραφικό της όπως δημοσιοποιήθηκε. 
Εν όψει της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, μετακινήθηκε στον επίσης προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ Παν. Κουρουμπλή ο οποίος την διατήρησε στη θέση της στην Πολυκλινική. Τώρα αναβαθμίζεται και τοποθετείται Διοικήτρια στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η Αναστασία Μπαλασοπούλου υπήρξε βαθύ ΠΑΣΟΚ και είχε διατελέσει Διοικήτρια του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα». Η μεγάλη δύναμή της όμως είναι η σχέση και η συνεργασία της με τον Σπύρο Παπασπύρο, πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ επί ΠΑΣΟΚ και φίλο του Κώστα Σκανδαλίδη, Τώρα ο Σπ. Παπασπύρος επαναδραστηριοποιείται στο παρασκήνιο έχοντας φτιάξει με μερικούς άλλους μια ομάδα παλαιών αλλά επί της ουσίας συνταξιοδοτημένων και περιθωριακών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και συνδικαλιστών την οποία έχει προσφέρει ως εσωκομματική προίκα στον υπουργό Σπίρτζη στο πλαίσιο μιας τυχοδιωκτικής προσέγγισης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσω αυτού του διαύλου πέρασε το όνομα της Αν. Μπαλασοπούλου σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία.

Κατά τα τα λοιπά η Επιτροπή Αξιολόγησης, για την οποία θα επανέλθω με στοιχεία, έκανε αξιοκρατικά τις αξιολογήσεις της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου