Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ! ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Οι πολιτικοί προδότες, οι ...υπάλληλοι των τοκογλύφων της ΕΕ φέρνουν εσπευσμένα προς ψήφιση στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Προτιμούν να έρθουν σε ευθεία ρήξη με την κοινωνία και να να...

διαλύσουν τον τόπο, μη λογαριάζοντας τίποτε. Όμως, οι πολίτες τούς περιμένουν με τις πιο άγριες διαθέσεις. Όσοι ψηφίσουν το ασφαλιστικό (το οποίο τριπλασιάζει ή και πενταπλασιάζει τις ασφαλιστικές εισφορές, δίνοντας σύνταξη-ψίχουλα), δεν θα μπορούν να εμφανιστούν στις εκλογικές τους περιφέρειες. Οι προδότες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη λαϊκή οργή! Ο Τσίπρας μπορεί να εκλαμβάνει τον λαό ως...γίδια, όμως θα τον βρει μπροστά του!
Με την κυβερνητική πρόταση διαφώνησαν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 10.00 το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, το νομοσχέδιο αναμενόταν να κατατεθεί στην Βουλή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αλλά το Μαξίμου αποφάσισε να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκειμένου να πάει με ψηφισμένο το Ασφαλιστικό στη βαλίτσα του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Eurogroup.

1 σχόλιο:

  1. Ναι, να προσέξουν πάρα πολύ την "λαική οργή" μην πάθουν κακό. Άσε που, πως θα εμφανιστούν στις εκλογικές τους περιφέρειες οι κακόμοιροι. Μας δουλεύετε τελικά όλοι σας. Πότε είδατε κύριοι "την λαική οργή" μέχρι τώρα; Τι μας ενδιαφέρει αν φύγουν αυτά τα γουρούνια και έρθουν άλλα ίδια και χειρότερα; Θέλετε να μας πείσετε ότι τους ενδιαφέρει η καρέκλα, όπως λέει ο περισσότερος λαός; Κάθε αλήτης που έπεσε στην κυβέρνηση, είδαμε τίποτα καλύτερο από τον επόμενο; Από την μία, διαβάζουμε σε διάφορα άρθρα στην σελίδα σας ότι όλοι είναι ξεπουλημένα τομάρια και ανθέλληνες, και από την άλλη επανειλημμένως, πότε προσπαθείτε να μας πείσετε ότι είναι θύματα εκβιασμού, πιέσεων κ.λ.π. και άλλοτε ότι θα χάσουν τις εκλογές και θα πάρουν το μάθημά τους, λες και αυτό είναι το ζητούμενο. Γι αυτούς βέβαια αυτό είναι το ζητούμενο, να διαιρούν τον κόσμο. Στην θέση σας, σαν πατριώτης και αγωνιστής που τουλάχιστον έτσι δείχνετε, ποτέ δεν θα αναρτούσα τέτοια άρθρα, διότι κατά την γνώμη μου, χάνεται το κύρος του πατριωτικού ήθους της σελίδα σας. Και πιστέψτε με δεν κάνω κακοπροαίρετη κριτική, αλλά πονάω σαν Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος για το σημερινό κατάντημά μας. Και το οικονομικό να ξέρετε είναι το λιγότερο που έχουμε πάθει, διότι αυτό είναι αποτέλεσμα όλων των άλλων που έχουμε χάσει σαν έθνος και λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή