Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ… ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ...

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Σε μια χώρα που βυθίζονται τα πλοία στα λιμάνια και η αξιολόγηση από τους τοκογλύφους – δανειστές μας δεν λέει να κλείσει, με αποτέλεσμα να τελειώνουν τα οικονομικά αποθεματικά μας, αυτή την ίδια ώρα...

συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας!!

Διαχωρίζουν τις “φυλές” φοβούμενοι ακραίες “συμπεριφορές”.

Γράφαμε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016: “Θέλουν να κατασκευάσουν Hot Spot στη θέση Ιστορικής Μονής. Σ΄ αυτόν τον χώρο μέχρι το 2004 λειτουργούσε το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου (ΨΝΠΟ). Όμως ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, τα τελευταία χρόνια με τις ενέργειές του προχωρά στην επαναλειτουργία της Μονής. Και καταγγέλλει πως δεν ρωτήθηκε από κανένα για την κατασκευή του Hot Spot.
Σημειωτέον ότι το Μοναστήρι της Πέτρας έχει τεράστια ιστορική και πνευματική σημασία για την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, αφού εκεί έγιναν πολλές μάχες με τους Τούρκους, ενώ αποτέλεσε και ορμητήριο αγωνιστών της Επανάστασης του ΄21, μαζί με το γειτονικό Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω”.
Παρά ταύτα στην Πέτρα έχουν  εγκατασταθεί 970 “πρόσφυγες”  οι  οποίοι  είναι μόνο Γεντίζι, Κουρδικής καταγωγής του Βόριου Ιράκ και οι οποίοι είναι άσπονδοι εχθροί των Μουσουλμάνων  και  των  Τζιχαντιστών. Τους “μάζεψαν” από  την Ειδομένη και τους  οδήγησαν  στην Πέτρα,  διότι  φοβούνται  μήπως  έχουν  διαμάχες  και εμπλοκές με τους Μουσουλμάνους.

Φρικαλεότητες Ισλαμιστών κατά των Γεντίζι.

Είχε αποκαλυφθεί από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι είχαν βρεθεί ανθρώπινα υπολείμματα που ανήκαν σε τουλάχιστον 25 Γεντίζι (ανδρών, γυναικών και παιδιών) που σκοτώθηκαν από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους. Την μειονότητα των Γεντίζι, οι τζιχαντιστές την θεωρούν αιρετική και γι΄ αυτό έχουν διαπράξει φρικαλεότητες εναντίον τους.   
Άλλωστε, για τα κορίτσια των Γεντίζι είναι προτιμότερη η αυτοκτονία, από το να πέσουν στα χέρια των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Κορίτσια που κατάφεραν να αποδράσουν από τα χέρια των τζιχαντιστών, αποκάλυψαν συγκλονιστικές ιστορίες στα μέλη της Διεθνούς Αμνηστίας. 
Αλλά, στου κωφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα…
Αυτή λοιπόν, η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα, έχει μαζευτεί στην Πατρίδα μας… Ο Θεός να βάλει το χέρι του!!

Όλη η Ελλάδα ένα απέραντο κέντρο “φιλοξενίας”. 

Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί στους τοπικούς φορείς της Πιερίας ότι θα τους έλυναν το θέμα εγκατάστασης στην περιοχή τους των προσφύγων – μεταναστών – λαθρομεταναστών.
Εν τούτοις κάτι τέτοιο ουδέποτε έγινε, παρ΄ ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημήτρης Βίτσας, προσωπικά – διά μέσω Βουλευτή της περιοχής – είχε υποσχεθεί σε Σύσκεψη των Φορέων της Πιερίας την παραπάνω απεγκατάσταση.
Έτσι, οι  πρόσφυγες  που  παραμένουν στην Πιερία είναι  850. Στο κάμπινγκ Νηρέας 350,  στο κάμπινγκ Χράνη 300  και  στο κάμπινγκ Κτήμα Ηρακλή  200.
Αυτοί  ήταν  να  πάνε  στη Δράμα μέχρι το Πάσχα,  αλλά όπως μας πληροφορούν η μεταφορά τους στην Δράμα δεν έγινε γιατί το μέρος όπου θα γινόταν το Hotspot (πρώην κατασκήνωση) κρίθηκε ακατάλληλο από την Ύπατη Αρμοστεία  και απορρίφθηκε.
Και η νέα υπόσχεση της κυβερνήσεως είναι ότι θα μεταφερθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα στη Σίνδο σε  κτήρια  που  έχει  κανονίσει η Κυβέρνηση  για  την φιλοξενία τους.
Τελικά, αυτή η κυβέρνηση έχει μεταμορφώσει όλους αυτούς σε ένα επικίνδυνο περιφερόμενο θίασο!!

Της Κολάσεως γίνεται στα σύνορά μας.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, από την Ειδομένη όλοι οι Σύριοι έχουν αποχωρήσει. Άλλοι προς Βέροια και άλλοι προς Δράμα. Αυτοί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ειδομένη, είναι περί τις δέκα οκτώ (18) χιλιάδες. Μαροκινοί, Αφγανοί, Πακιστανοί και λίγοι Ιρακινοί. Να σημειωθεί ότι οι γυναίκες είναι ελάχιστες.
Ωστόσο, το μέγα ερώτημα που τίθεται είναι, αν μέσα σε όλους αυτούς ελλοχεύουν πυρήνες τζιχαντιστών. Και ο φόβος μεγαλώνει για το τι εκεί ενδέχεται να συμβεί, από τη στιγμή που η κατάσταση είναι ήδη εκρηκτική.
Την κατάσταση προσπαθούν να την “κουμαντάρουν” οι διάφορες ΜΚΟ. Όμως, την ήδη εκρηκτική κατάσταση την “αγριεύει” περαιτέρω η εμφάνιση πολλών Βούλγαρων από την πλευρά των Σκοπίων. Ένα γεγονός εξόχως ανησυχητικό. Εάν λάβουμε υπ΄ όψη μας – σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας – και την εμφάνιση Αμερικανών μέσω ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται εκεί, τότε, ναι το μίγμα είναι εκρηκτικό.     

Θα έχουμε εξελίξεις μετά το Άγιον Πάσχα;

Οι πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για ενίσχυση των συνόρων της ΠΓΔΜ με την Ελλάδα από την Σκοπιανή Αστυνομία, αλλά και από τον Τακτικό Στρατό της γειτονικής χώρας. Τι να σημαίνει αυτό άραγε; Είναι καταλλήλως προετοιμασμένη η ελληνική πλευρά για να αντιμετωπίσει ένα ενδεχόμενο μαζικής επίθεσης – όπως πρόσφατα συνέβη σε μικρή έκταση – με παραβίαση των συνόρων μας; Είναι ενημερωμένη ότι ενδεχομένως να σχεδιάζεται διάσπαση του φράχτη προκειμένου να προκληθούν στοχευμένα επεισόδια, που σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε πιθανώς ανεξέλεγκτες καταστάσεις με θύματα ανθρώπινες ψυχές;

Απούσα κυβέρνηση, ανύπαρκτη αντιπολίτευση.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στη σημερινή Ελλάδα, όπου δεν μας ανήκει πλέον η Χώρα και όπου έχουμε εκχωρήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, οι “εταίροι” μας και επικυρίαρχοι της Πατρίδας μας, ολοκληρώνουν το σχέδιό τους με την ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Με απούσα την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και σύσσωμη απούσα την αντιπολίτευση των “Δημοκρατικών” κομμάτων του “Συνταγματικού Τόξου”.
Σε αυτή τη διαμορφωμένη κατάσταση, ενημερωνόμαστε από το περιβάλλον της τέως Βασιλικής οικογένειας: “Έχουν γνώση οι Φύλακες... Ο Καιρός γαρ Εγγύς....  Θα ΄ρθεί σαν Αστραπή.... όταν θα έρθει η Μέρα....

Επί του πιεστηρίου (1).

Μας πληροφορούν ότι στο Ελληνικό Προξενείο της Μόσχας, έχει μπλοκαριστεί η χορήγηση τουριστικής βίζας σε τουλάχιστον δέκα (10) χιλιάδες διαβατήρια Ρώσων πολιτών που ενδιαφέρονται να έλθουν στη χώρα μας.
Αληθεύει αυτή η πληροφορία;
Θα ευαρεστηθεί η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά να μας απαντήσει;
Ή θα περιμένει να πάρει την εντολή από την γυναίκα του Πρωθυπουργού, που από ότι μαθαίνουμε είναι πολύ καλές φίλες και τη συμβουλεύει σε πολλά και διάφορα παρόμοια ζητήματα;    

Επί του πιεστηρίου (2).

Γράφαμε την Μ.Τετάρτη ότι: “Στους διπλωματικούς κύκλους των ΗΠΑ συζητιέται εάν θα ήταν αναγκαία η αντικατάσταση του Πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, με έναν πιο σκληρό διπλωμάτη. Ένα από τα γνωστά “γεράκια” των ΗΠΑ που διαχειρίζονται καταστάσεις “κόκκινου” συναγερμού. Είδομεν…”.
Σημερινές πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι ο νέος Πρέσβης των ΗΠΑ θα έλθει στην Ελλάδα τον Αύγουστο. Φέρεται ότι ήταν Δ/ντής στο πολιτικό τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στο Βελιγράδι. Επίσης, φέρεται ότι ήταν Σταθμάρχης της CIA στην Τουρκία.     

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου