Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

"ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΕΛΠΙΔΑ! ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ"! ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ...

Αναστάσιμη ελπίδα από τη συμμετοχή σας στην "Νέα Ελληνική Εθνοσυνέλευση της 7ης Μαΐου 2016 για άλλο Σύνταγμα Άμεσης Περιφερειακής Δημοκρατίας»
Αγαπητέ μας Συμπολίτη/σσα
Στην κρισιμότερη φάση του Ελληνικού δράματος σας στέλνουμε τις αναστάσιμες ευχές μας και σας υπενθυμίζουμε την πολλή σημαντική και επιτακτική «Νέα Ελληνική Εθνοσυνέλευση (Ν. Ελ. Ε/Σ) ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015» που θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων το πρωί της 7ης Μαΐου 2016 (Ακαδημίας 50) στην Αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης”.
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στις ψηφοφορίες της....

Εθνοσυνέλευσης είναι η έκδοση της κάρτας συμμετοχής του κάθε σύνεδρου. Η παραλαβή της απαραίτητης αυτής κάρτας θα γίνεται με τη συμπλήρωση της Δήλωσης αποδοχής–συμμετοχής της βουλήσεως του σύνεδρου (5η σελίδα του συνημμένου εγγράφου), η οποία θα αποστέλλεται στο FAX : 2103610882 ή στο email: ekad@dimopolis.gr και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 05/05/2016.
Τα γνωστά σε όλους μας αδιέξοδα δημιούργησε η κομματοκρατία χωρίς να δίνει λύσεις στα προβλήματα, που η ίδια προκάλεσε και προκαλεί. Θεωρούμε ότι η Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων αποτελεί πλέον τη μόνη εφικτή λύση στην κρίση! Στη μεγάλη συμμετοχή όλων μας κρίνεται εδώ και τώρα αν το μέλλον μας και ειδικά αυτό των παιδιών μας θα είναι αυτό που εύλογα αποτελεί όραμα αλλά και υποχρέωση κάθε Έλληνα Πολίτη. Να θυμάστε πως μετανιώνουμε όχι τόσο για αυτά που κάναμε, αλλά για αυτά που δεν κάναμε! Θα υπάρξει επίσης πρόταση για διερεύνηση του ρόλου της Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, πέραν της δημιουργίας του Νέου Ελληνικού Συντάγματος των Πολιτών.
Ο κατακλυσμός των προβλημάτων σας/μας όπως φοροληστρική καταιγίδα, ληστεία συντάξεων μας, κλείσιμο επιχειρήσεών μας, επαιτεία για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αποδημία επιστημόνων και της νεολαίας μας, υπερχρεωμένα νοικοκυριά/επιχειρήσεις και πολλά ακόμη οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις που μας αφορούν και κυρίως στις βασικές ακαταλληλότητες του Συντάγματος, το οποίο διέβρωσαν τα εθνοκτόνα μνημόνια και -εν πολλοίς- δεν λειτουργεί πλέον υπέρ των Ελλήνων και της νέας ανάπτυξης όλων μας, αλλά προς όφελος της διεθνούς τοκογλυφίας. Προτείνουμε λοιπόν ως θεραπεία αυτών των εθνοκτόνων προβλημάτων νέο, εξ’ αρχής Σύνταγμα, συντεταγμένο από εσάς/εμάς μέσω Ελληνικής Εθνοσυνέλευσης. Έχουμε ήδη ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία και ζητάμε τη συνεργασία σας για να συμπληρωθεί η Πεντακοσιομελής Εθνοσυνέλευση, η οποία αριθμητικά και συμβολικά ταυτίζεται τόσο με τη “Βουλή των 500” της αρχαίας Αθήνας, που κατάρτιζε τα σχετικά “Προβουλεύματα” προς την Εκκλησία του Δήμου αλλά και με το “Δημοβούλιο Πολιτών” που ιδρύθηκε την 11/11/2011 στην Πνύκα (www.dimovoulio.gr) .
Όπως ήδη πιθανόν γνωρίζετε έχει αναληφθεί από την 28η Οκτωβρίου 2015 μια σοβαρή πρωτοβουλία Ελλήνων και Ελληνίδων πολιτών, μετά από σχετική Διακήρυξη, για να προταθεί ένα άλλο πραγματικά Δημοκρατικό Ελληνικό Σύνταγμα, που θα απαλλάσσει την πατρίδα μας από τους δυσβάστακτους όρους των μνημονίων, επαναφέροντας την Εθνική μας κυριαρχία και αυτοδιάθεση με νομιμοποιητική βάση το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, όταν το 61,5% του Ελληνικού Λαού ψήφισε ενάντια στην Ξενοκρατία, δηλαδή, στα προταθέντα μέτρα των δύο πακέτων Γιούνγκερ και των Θεσμών ή αλλιώς της Τρόϊκα/Κουαρτέτο.
Κρίναμε ότι η άλλη όψη του “ΟΧΙ” στη Διακυβέρνησή μας από ξένους Θεσμούς σημαίνει “ΝΑΙ” στην Εθνική Αυτοδιάθεση και έτσι από την 28η Οκτωβρίου 2015 μέχρι την 26η Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκαν μια Διημερίδα (16 κ 17/1/2016) και 3 Προσυνελευσιακές Εκδηλώσεις (29/1/2016 , 26/2/2016 , 26/3/2016), απόλυτα σύμφωνα με τον «οδικό χάρτη πορείας» προς την Εθνοσυνέλευση της 7ης Μαΐου 2016, που καθόρισε η Διακήρυξη της 28ης Οκτωβρίου 2015. Έτσι καθορίστηκαν, γενικά, οι όροι Δημοκρατικής νομιμοποίησης των 500 Δημοβουλευτών της Εθνοσυνέλευσης, στους οποίους επιλεγήκατε Αριστίνδην για να συμμετέχετε, ή να κληρωθείτε σε περίπτωση μείζονος ενδιαφέροντος συμμετοχών, εφόσον αποδεχτείτε την τιμητική μας αυτή πρόταση προς εσάς, χάριν της Πατριωτικής και Δημοκρατικής δραστηριότητας και στάσης σας τα τελευταία ιδίως χρόνια των μνημονίων. Επίσης οι προαναφερθείσες Συνελεύσεις μας, καθώς και αρκετές συνεδριάσεις της Συντονιστικής και της Συντακτικής επιτροπής της Εθνοσυνέλευσης που ήδη έγιναν και συνεχίζονται, προσδιορίζουν ένα βασικό κείμενο Συντάγματος Άμεσης Περιφερειακής Δημοκρατίας. Επιπλέον παραπομπές σε εναλλακτικές προτάσεις ρυθμίσεως των άρθρων του Συντάγματος αυτού, θα προταθούν στην Εθνοσυνέλευση της 7ης Μαΐου 2016 που θα τύχει οριστικής επεξεργασίας από τους Συνέδρους και κατόπιν από τον Ελληνικό λαό με Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση. Ελπίζουμε να ανήκετε και εσείς στους μετέχοντες, οι οποίοι θα αποφασίσουμε το τελικό κείμενο για τη δημόσια διαβούλευση και διαδικτυακή προβολή ενώπιον όλων των Ελληνίδων και Ελλήνων, καθώς και των αποδήμων Ομογενών μας μέχρι την 28η Οκτωβρίου 2016. Ταυτόχρονα, η ηλεκτρονική συλλογή απόψεων για όλες τις επιμέρους διατάξεις του προς ψήφιση Συντάγματος θα προσδιορίσουν με δημοκρατικό, διαφανή και πλειοψηφικό τρόπο τη βούληση του Ελληνικού λαού για πραγματική απαλλαγή μας από τα σύγχρονα δεινά που βασανίζουν την πατρίδα μας. Θα αποτυπωθεί έτσι το όραμά μας για μια άλλη Ελλάδα που να μας αξίζει και να της αξίζουμε.
Ελπίζουμε να αποδεχτείτε την τιμητική αυτή πρόταση εντός οκταημέρου από σήμερα.
Παρακαλούμε επίσης να μας συστήσετε συμπολίτες σας που εκτιμάτε, αιτιολογημένα, ότι προσφέρονται και έχουν τις δυνατότητες για να καλύψουν το ιερό και σωτήριο Έργο συμμετοχής τους στη Νέα Ελληνική Εθνοσυνέλευση, η οποία θα ξεκινήσει αμέσως μετά την Ανάσταση (και ταυτόχρονα, για εφέτος, Πρωτομαγιά) με διαλογισμό, ευχές και διαβούλευση όλων μας στα χωριά και τις Ελληνικές πόλεις που θα βρισκόμαστε, συγκροτώντας (την Τρίτη μετά το Πάσχα) τα Τοπικά Δημοβούλια.
Έτσι θα μεταφέρουμε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων το πρωί της 7ης Μαΐου 2016 (Ακαδημίας 50) στην Αίθουσα “Αντώνης Τρίτσης” τη δημοκρατική μας βούληση, ως κυρίαρχου Ελληνικού λαού για την αλλαγή του Ελληνικού Συντάγματος και ανατροπή του καθεστώτος της υποτέλειας. Αυτό το καθεστώς καταρράκωσης μας αποδείχτηκε ότι διευρύνεται συνεχώς με την απλή αναθεώρηση του ισχύοντος Συντάγματος, που επίσης και τώρα προτείνεται από τα υπαίτια κόμματα της καταστροφής μας, ώστε να διαβρώνεται η αυθεντική Δημοκρατία στους τόπους που αυτή γεννήθηκε πριν από 2524 χρόνια (με τις Δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις του Κλεισθένη). Όμως με την Ν.ΕΛ.Ε. θα αναδείξουμε ένα νέο Σύνταγμα –Εφαλτήριο προόδου και ανταπόκρισης στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες που θα αποκαθιστά το Κράτος Δικαίου, το οποίο κατάντησαν ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΚΙΑΣ εις βάρος σας/μας.
Έτσι θα επιτευχθεί και πλουτοπαραγωγική και ποιοτική ανάπτυξη όλων των Περιφερειών και πόλεων/χωριών/μητροπόλεων της Ελλάδας, που τώρα υποτιμώνται, ως αμελητέες παραφυάδες του Αθηναιοκεντρικού κράτους, ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει το βιοτικό επίπεδο όλων μας.
Με την βεβαιότητα ότι συμμερίζεστε την ανάγκη επανεκκίνησης της Ελλάδας με άλλο Σύνταγμα αναμένουμε να αποδεχτείτε εμπρόθεσμα την πρόταση και σας παρακαλούμε να επιβεβαιώστε με το επισυναπτόμενο έντυπο που πρέπει να μας παραδώσετε ή να μας στείλετε υπογεγραμμένο και συμπληρωμένο με τα στοιχεία σας, επιβεβαιώνοντας τη συμμετοχή σας στη Νέα Ελληνική Εθνοσυνέλευση (Ν.ΕΛ.Ε.). Για πληρέστερη ενημέρωσή σας απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας μας 210 3632000, 210 3648300 και fax.: 210 3610882, στην ιστοσελίδα www.s120s.gr και στο email: ekad@dimopolis.gr.
Με τον ίδιο τρόπο επικοινωνίας μπορούν οι φίλοι σας, που θα προτείνετε, ως συμμετόχους στην Πεντακοσιομελή Ν.Ελ.Εθνοσυνέλευση να πληροφορηθούν για κάθε σχετική διευκρίνιση, ώστε να προτείνουμε το τελικό πλέον ολοκληρωμένο Δημοκρατικά σχέδιο νέου Συντάγματος των Ελλήνων Πολιτών .
Με εκτίμηση
Τα μέλη των Επιτροπών της Ν.Ελ.Εθνοσυνέλευσης.
Επισημαίνουμε τα εξής
ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ που προηγήθηκαν ήδη ΓΙΑ την ΟΡΘΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015
www.s120s.gr :
Ελληνικές Κοινότητες
ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΔΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:
28η Οκτωβρίου 2015 : ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015
16/17 Ιανουαρίου 2016: ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ για διαδικασία Αυτοοργάνωσης Εθνοσυνέλευσης – Ανάθεση στο ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ της εκτέλεσης έργου.
29 Ιανουαρίου 2016 : Εκδήλωση για Εθνοσυνέλευση Επιδαύρου 1822 και Εθνικοαπελευθερωτικό Σύνταγμα ως σημείο αναφοράς για σύγχρονη Ελλάδα – Καθορισμός και στελέχωση 11μελούς Συντονιστικής Επιτροπής Εθνοσυνέλευσης .
21 Φεβρουαρίου 2016 : Συγκρότηση Επιτροπής και ανάθεση έργου στα μέλη της - Προετοιμασία δύο προπαρασκευαστικών δημόσιων εκδηλώσεων Εθνοσυνέλευσης 26/2 και 26/3/2016.
26 Φεβρουαρίου 2016 : Κατάθεση Κειμένων Νέου Συντάγματος και διαδικασίες Αντιπαραβολής τους κατ’ άρθρο και συνολικά προς κατάθεση στη Ν.Ελ. Ε. – Διαδικασίες Συγκρότησης Σώματος 500 Μελών Εθνοσυνέλευσης.
26 Μαρτίου 2016 : Πιστοποίηση συνέδρων Εθνοσυνέλευσης και Προσκλήσεις. - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ Ν.Ελ.Ε. με Δημόσια Ανακοίνωση / Αποδοχή.
7 Μαϊου 2016 : Νέα Ελληνική Εθνοσυνέλευση ( Ν. Ελ. Ε/Σ) ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015 – Έναρξη Διαδικτυακής Διαδικασίας Διαβούλευσης άρθρων Νέου Συντάγματος Πολιτών.
5 Ιουλίου 2016 : Πρώτη Επέτειος Δημοψηφίσματος 2016 – Εκδήλωση για ΑΛΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015
28 Οκτωβρίου 2016 : Λήξη Δημόσιας Διαβούλευσης Άρθρων Νέου Συντάγματος και έναρξη Κωδικοποίησης Τελικού Κειμένου προς Δημοψήφισμα Επικύρωσής του το 2017 .
……………. , ……/4/2016
Προς : τις Επιτροπές Ελληνικών Κοινοτήτων για την Εθνοσυνέλευση της 7ης Μαΐου 2016
Δήλωση αποδοχής –συμμετοχής μου στην Εθνοσυνέλευση της 7ης Μαΐου 2016 για άλλο Σύνταγμα και εφαρμογή του Δημοψηφίσματος.
Ο/Η ………………………………………………………………… του …………………………….. με ΑΔΤ……………….. ιδιότητας …………………………………………….. , κάτοικος ………………………………………………………………,
τηλέφωνο…………………………………………….., ηλεκ. δ/νση………………………………………..…………………,
δηλώνω ότι κατόπιν ενημερώσεώς μου και παρακολουθήσεώς των εργασιών προς την Εθνοσυνέλευση της 7ης Μαΐου 2016 και εκτιμώντας ότι αυτή προσφέρει δυνατότητες διεξόδου της χώρας μας από την κρίση, αποδέχομαι την από 30/3/2016 πρόσκληση των Επιτροπών των Ελληνικών Κοινοτήτων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή και θα λάβω μέρος σ’ αυτή.
Σε περίπτωση κωλύματος μου κατά την 7η Μαΐου 2016 ή σε όποια μεταγενέστερη , μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας ολοκλήρωσης του Συντάγματος Ελλήνων Πολιτών επιθυμώ να με αντιπροσωπεύσει ο/η συμπολίτης/σά μου:
………………………………………………………………… του …………………………….. με ΑΔΤ……………….. ιδιότητας …………………………………………….. , κάτοικος ………………………………………………………………,
τηλέφωνο…………………………………………….., ηλεκ. δ/νση………………………………………..…………………,
Με εκτίμηση
Σας υπενθυμίζουμε ότι ήδη προ τριετίας προηγήθηκε και μας καθοδηγεί:
Δημοβούλιο Πολιτών
Στην ιστοσελίδα μας δημιουργήσαμε την ενότητα ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ – ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ.

dimovoulio.gr

2 σχόλια:

  1. " ... το ιερό και σωτήριο Έργο συμμετοχής στη Νέα Ελληνική Εθνοσυνέλευση, θα ξεκινήσει αμέσως μετά την Ανάσταση (και ταυτόχρονα, για εφέτος, Πρωτομαγιά) με διαλογισμό, ευχές και διαβούλευση όλων μας στα χωριά και τις Ελληνικές πόλεις που θα βρισκόμαστε " κλπ.

    κχ
    Αν είναι να ξεκινήσουμε αμέσως μετά την Ανάσταση με διαλογισμό, μάλλον άδικος κόπος για τις ευχές και τα υπόλοιπα σχέδια για μια Νέα Ελληνική Εθνοσυνέλευση.

    Εδώ ήρθαμε, πάμε να φύγουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ.
    1.ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΝΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ,ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΟΤΑΜΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    http://theodotus.blogspot.gr/2012/12/coudenhove-kalergi.html
    2. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ -ΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 97% ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΑΛΙ ,ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.
    ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
    1.ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ!
    Γιώργος Κασιμάτης - "αντισυνταγματικό το Μνημόνιο"
    https://www.youtube.com/watch?v=D0bHuJi07eE
    2.ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ.
    3.ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ,ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ
    4.ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ
    5.ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ
    ...
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ,Η ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΛΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ.
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΜΑΣ.ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ... ΣΥΝΤΑΓΜΑ 'Η ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή