Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ!! ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΩΝ «SKULL & BONES» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ(;)

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, Η ΜΥΗΣΗ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ…Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ !!

Με τον πιο επισημο τροπο επιβεβαίωσε την πρόσφατη μύησή του στην τεκτονική οργανωση των Skull and Bones κατα το...

πρόσφατο ταξίδι του στη Νέα Υορκη ο Αλέξης Τσίπρας. Συγκεκριμένα...
στην επισκεψη του Ολαντ στη χώρα μας, την ωρα του εθνικού υμνου αντι να καθησει σε σταση προσοχής σταυρωσε τα χερια ( οπως προσταζει το πρωτοκολλο των Skull and Bones )
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΛΑΝΤ Φ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
 για να δειξει την απεχθεια της οργανωσης στο κρατος-εθνος και σε καθε τι εθνικο οπως ο εθνικος υμνος και η σημαία μιας χωρας, ενω σηκωνε συνεχεια το κεφαλι του ψηλά για να τιμήσει τον Μ.Α.Τ.Σ. ( Μεγάλο Αρχηγό Του Συμπαντος).
Η συγκεκριμένη σταση του Αλέξη Τσίπρα ηταν η επισημη σταση των ανωτατων μελων της οργανωσης που πρεπει να τηρουν καθε φορα που ακουγεται ο εθνικος υμνος μιας χωρας ή εχουμε επαρση της σημαιας.
*Σχετικά με την μύηση του Αλέξη Τσίπρα, όπως διαβάσαμε σε παλιότερο άρθρο του ιστολογίου Hellasforce:Το ταξίδι Τσίπρα σε Νέα Υόρκη κάλυψη για να μυηθεί στους Skull and Bones;
Κάθε χρόνο στη Νέα Υορκη η τεκτονική οργανωση Skull and Bones ( Κρανίο και Οστά ) κοντά στην τελευταία πανσέληνο του μήνα τελεί τελετές μύησης σε επιλεγμένους ηγέτες και αρχηγούς κρατών. Η επιλογή τους γινεται με τρομερά αυστηρα κριτήρια και καθε χρονο ειναι ελάχιστοι οσοι πληρούν τα κριτήρια.
Οι πληροφορίες για τις τελετές αυτες ειναι παντα ελάχιστες και οι διαρροές ειναι παντα ελεγχόμενες.
Μάλιστα επειδή ειχε πολλές ιδιωτικές συναντήσεις με την ελίτ της οργάνωσης η συζυγος του τον ειχε χάσει με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί σχεδόν καθόλου μαζι της οσο ηταν στη Νέα Υόρκη!
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Πιο σιγά παιδιά.
    Την έχετε κάνει λάστιχο από το πολύ το τάκα τάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή