Τρίτη 3 Μαΐου 2016

ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΤΗΣ ΣΕΞΥ ΡΕΦΑΕΛΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Θεωρήθηκε πολύ προκλητική από το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο επειδή...

αποκαλύπτεται ο… πισινός του μοντέλου

Παίζει με την κάμερα, λικνίζεται με χάρη, απολαμβάνει τον ήλιο, χορεύει στο ρυθμό της μουσικής και όλα αυτά ενώ αναδεικνύει μοναδικά τη νέα σειρά μαγιό της εταιρίας Hoodies που φέρουν την υπογραφή της…

Ο λόγος για την εκπάγλου καλλονής Μπαρ Ρεφαέλι, η οποία αναστάτωσε τους συμπατριώτες της στο Ισραήλ, καθώς η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνίστησε εκτιμήθηκε ακατάλληλη για τους τηλεοπτικούς δέκτες της χώρας της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο έκρινε πως τα πλάνα είναι προκλητικά, καθώς αποκαλύπτεται ο καλογυμνασμένος πισινός του διάσημου μοντέλου.

Με απόφαση των αρμοδίων, λοιπόν, η λογοκριμένη διαφήμιση των μαγιό Bar της Ρεφαέλι έχει το… ελευθέρας για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά η ολόκληρη και «προκλητική» θα προβάλλεται μόνο μετά τις 22.00 ώστε τα παιδιά να μην… σοκαριστούν από το σώμα του μοντέλου.

Το πλέον… σοκαριστικό βέβαια είναι ότι το επίμαχο βίντεο γυρίστηκε όταν το μοντέλο ήταν τριών μηνών έγκυος, με την κοιλιά της Ρεφαέλι να μην προδίδει σε καμία περίπτωση την εγκυμοσύνη της.

Η εταιρία Hoodies σε ανακοίνωσή της δήλωσε πως η συλλογή των προϊόντων είναι αποτέλεσμα γόνιμης συνεργασίας της αλυσίδας με την Μπαρ Ρεφαέλι και για αυτό το λόγο «δημιουργήσαμε μία διαφημιστική ταινία σε χαρούμενη, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Λυπούμαστε που η αρμόδια αρχή έκρινε ότι πληγώνει τα συναισθήματα των πολιτών».


Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου