Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2016! ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 55 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MEGA!

Σε ηλικία μόλις 55 ετών “έφυγε” από τη ζωή...

ο Δημήτρης Φιλιππουπολίτης. Την είδηση γνωστοποίησαν οι συνάδελφοί του στο Mega, με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του καναλιού.
«Ένας από τους αγαπημένους συναδέλφους μας, εδώ στο MEGA, ο Δημήτρης Φιλιππουπολίτης, από το 1992 στο τμήμα εξωτερικών μεταδόσεων, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.
Ο Δημήτρης είχε βρεθεί αμέτρητες φορές μαζί μας στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, αφού σε καθημερινή βάση εργαζόταν σκληρά για τις ζεύξεις και τις ζωντανές μεταδόσεις του Τομέα Ειδήσεων.
Βρέθηκε ακόμα και στο εξωτερικό καλύπτοντας μεγάλα γεγονότα, όπως η κρίση στην Αλβανία το 1997. Πάντοτε χαμογελαστός, πρόθυμος να βοηθήσει στη δουλειά και ζεστός σαν άνθρωπος, ξεχώριζε και θα λείψει πολύ σε όλους μας.
Ο Δημήτρης Φιλιππουπολίτης ήταν παντρεμένος και υπερήφανος για τον γιο του, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο. Ήταν και ερωτευμένος με το νησί του, τη Νάξο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Mega.
athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου