Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΕΣ! ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΔΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!

Οι Τούρκοι και με τον Ερντοαγάν απόλυτο Μονάρχη στη γείτονα χώρα, όχι μόνο θα αποθρασυνθούν περισσότερο, αλλά θα μας πιάσουν στον ύπνο καταλαμβάνοντας ελληνικό νησί! Με τους βουτυρομπεμπέδες-ξεφτίλες Τσίπρα-Καμμένο, να το περιμένετε ότι θα γίνει και αυτό! 
Η προσπάθεια των Τούρκων να κάνουν απόβαση στη νησίδα Παναγιά, η...

οποία βρίσκεται πλησίον των Οινουσσών, επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη. 
Από τον πρώην Υπουργό Εθνικής Αμύνης, Γιάννη Πλακιωτάκη ο οποίος αναφέρθηκε σε περιστατικό κατά τη διάρκεια του οποίου οι Τούρκοι επιχείρησαν να κάνουν απόβαση στη νησίδα Παναγιά. 
Το Αιγαίο βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με τους Τούρκους να επιχειρούν να το μετατρέψουν ολόκληρο σε γκρίζα ζώνη.
Η κυβέρνηση των υπνλέων Τσίπρα-Καμμένου αγνοεί επιδεικτικά τις προκλητικές παραβιάσεις των Τούρκων, οι οποίες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Και αν ο μη γένοιτο οι Τούρκοι επιτεθούν σε νησί, αυτοί δεν θα ξέρουν τι να κάνουν. Θα στείλουν επιστολή στη Μέρκελ ζητώντας την άδειά της. Είναι τόσο υποταγμένοι που έχουν παραδώσει την Ελλάδα στους ξένους που μπορεί ακόμη και για την προάσπιση των συνόρων μας θα ζητήσουν άδεια από τους Μέρκελ-Σόιμπλε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου