Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΑΒΕΡΤΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ: ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ!


Γερμανοτσολιάς δεδηλωμένος ο Μητσοτάκης! Δηλώνει ανερυθρίαστα ότι....

είναι υπέρ των περικοπών στις συντάξεις, τόσο στις κύριες όσο και στις επικουρικές! Μάλιστα λέει ότι...δεν κρύβει την αλήθεια!! Άρα προετοιμάζει τον ελληνικό λαό για το ότι είναι σφαγέας κανονικός-προσκυνημένος στους δανειστές! 
Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ και στους Παπαχελά, Τσίμα και Κοσιώνη!
Τα παιχνίδι είναι σικέ. Ο λαός θα οδηγηθεί στο να ψηφίσει τον νέο σφαγέα του γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα του καρατομήσει τις συντάξεις (και τους μισθούς, προσθέτουμε εμείς)!
Δείτε το βίντεο:


4 σχόλια:

  1. Τελικά, θέλουμε προεκλογικά να μας λένε την αλήθεια ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουμε να μας λένε την αλήθεια.
      Θέλουμε να μας λένε όλη την αλήθεια.
      Δηλαδή, έξι χρόνια τώρα κόβουν συντάξεις και τα οικονομικά
      της χώρα μας χειροτερεύουν.
      Εάν κόψουν πάλι τις συντάξεις τα οικονομικά θα βελτιωθούν;;;;
      Μήπως οι Ευρωπαίοι μας εξαθλιώνουν αποβλέποντας σε κάτι;;;;

      Διαγραφή
  2. Την αλήθεια λέει αν θέλουμε ευρώ αυτό είναι μονόδρομος οι Μητσοτάκηδες όπως είναι γνωστό είναι της νεοφιλελεύθερης σχολής Σημίτη - Στουρνάρα που ακολουθεί κατα γράμμα στα οικονομικά και ο Τσίπρας, γι'αυτό πρέπει να ξεσηκωθούμε απαιτώντας έξοδο απο το δολοφονικό νόμισμα με οποιοδήποτε κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λέει για να μην τον ψηφίσουν επειδή δεν θέλει να γίνει πρωθυπουργός εδώ δεν μπορεί να τα περάσει όλα αυτά που θέλουν οι διεθνείς νταβατζήδες ο Τσίπρας που τον είχαν όλοι για οτι πιο αγνό και νέο υπάρχει στην πολιτική και θα τα περάσει αυτός που είναι γιός Μητσοτάκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή