Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Η "ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ" ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ: "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ;"!!!


Το δημοσίευμα είναι από το τελευταίο τεύχος της "Φωνής του Δημότη"...


Tο τελευταίο διάστημα εγείρονται σοβαρά ερωτή­ματα αναφορικά με την επάρκεια του δημάρχου Αποστολόπουλου να ασκήσει τα καθήκοντα του στο τιμόνι του δήμου Παπάγου-Χολαργού. Τα ερωτή­ματα αυτά αν δεν λάβουν άμεσες και ξακάθαρες απα­ντήσεις εκ μέρους του κ. Αποστολόπουλου που να αποσείουν τις σοβαρές κατηγορίες εις βάρος του, σημαίνει ότι ο δήμος έχει -ατυχώς- βρεθεί στα χέρια ενός ανθρώπου που οι επιλογές του μπορεί να απο­βούν μοιραίες και επικίνδυνες για το συμφέρον της πόλης και εν τέλει των δημοτών. Τα γεγονότα που μας ωθούν στην διατύπωση αυτού του λυπηρού ερωτήμα­τος περί ανεπάρκειας και επικινδυνότητας του δημάρ­χου έχουν ως εξης:
1. Ενώ ο δήμαρχος εξαγγέλλει διαγωνισμό για ανάθε­ση μελέτης προϋπολογισμού άνω των 300.000 ευρώ, για τα πολυιατρεία- ΚΑΠΗ Παπάγου, εμφανίστηκε ο αρχιτέκτονας κ. Μπάμπης Στάικος αποκαλύπτοντας ότι για το εν λόγω έργο έχει υπερψηφιστεί από το 2009 αντίστοιχη μελέτη από το δημ. συμβούλιο (αρ. αποφ. 152/2009) εντελώς δωρεάν.
Τα στοιχεία και τα έγγραφα της εγκεκριμένης μελέτης δημοσιεύτηκαν καθόλοκληρίαν στην εφημερίδα "Αντί­λογος". Επισημαίνουμε επίσης ότι ο κ. Στάικος κατέ­θεσε εγγράφως μέσω πρωτοκόλλου και επισκέφθηκε προσωπικά τον δήμαρχο προκειμένου να τον ενημε­ρώσει.
Σε συνέντευξη τύπου στις 31 Δεκεμβρίου 2015 (καλά το είδατε, παραμονή πρωτοχρονιάς) ο δήμαρχος ανταπάντησε ότι ο κ. Στάικος είναι αναξιόπιστος, για να ανταπαντήσει ο κ. Στάικος, ότι είναι αδύνατον να τον κρίνει ένας απόφοιτος Λυκείου. Το γεγονός αυτό της ανάθεσης μελέτης 360.000 ευρώ για μελέτη ήδη εγκεκριμένη από το δημοτικό συμβού­λιο έχει επισημανθεί και από την αντιπολίτευση, δια του κ. Τίγκα και άλλων.
Επειδή δεν παίζουμε τις κουμπάρες να ξεκαθαριστεί άμεσα και με απόλυτη καθαρότητα τι ακριβώς συμβαί­νει. ΤΩΡΑ ή μάλλον ΧΘΕΣ. 2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ; Δίνοντας συνέχεια στο θέμα των αναθέσεων, ο επικε­φαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τίγκας αφή­νει αιχμηρότατους υπαινιγμούς ότι υποβολέας του δημάρχου είναι η «Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος επί των Τεχνικών Έργων» και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων» κ. Αρβανίτη Φραγκή, αρχιτέκτων το επάγγελμα.
Αμέσως δήμαρχε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο. ΑΜΕΣΩΣ... Άκουσες;
Δώσε πραγματικό νόημα στο προεκλογικό σου κεντρι­κό σύνθημα "Νέες Ιδέες στη Νέα Εποχή". Εκτός αν οι νέες ιδέες είναι πολύ παλιές και τραγικά γνωστές. Παίξε με τα κουβαδάκια σου στο σπίτι σου., ή παίξε κάτι άλλο...

2 σχόλια: