Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΚΑΡΧΑΡΙΟΚΥΝΗΓΟΣ… ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Γράφαμε προ καιρού για τον Πάνο Καμμένο: «Ο “Εφιάλτης” της δεξιάς, αφού πρώτα ακύρωσε τον ίδιο του τον εαυτό ποδοπατώντας την ιδρυτική...

διακήρυξη του κόμματός του με όλες τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του για ανυποχώρητη στάση στις “κόκκινες γραμμές”, στη συνέχεια εκ του ασφαλούς “παίζει” το παιχνίδι της Εξουσίας. Το παίζει επαναστάτης και δεν ψηφίζει το νομοσχέδιο για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μετανάστες, αφού πρώτα εξασφάλισε πως θα υπάρξει στη Βουλή πλειοψηφία από άλλους καλοθελητές του Συστήματος και έτσι δεν θα κινδυνεύσει με πτώση η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αφήνει ελεύθερους κατά συνείδηση τους βο(υ)λευτές του να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που αφορά στη συμβίωση των ομόφυλων ζευγαριών. Αφού πρώτα εξασφάλισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε την πλειοψηφία στη Βουλή, με τη σύμφωνη γνώμη επί του νομοσχεδίου, του ΠΑΣΟΚ, του “Ποταμιού” και της “Ένωσης Κεντρώων”».

Είναι πλέον πολύ επικίνδυνος

Βέβαια, ο Πάνος Καμμένος ζει τον προσωπικό του μύθο από την καρέκλα του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Και έχει τεράστιες ευθύνες για τα διαπραττόμενα εγκλήματα κατά του Έθνους των Ελλήνων. Γιατί, συνομολογεί σε όλα τα ανοσιουργήματα που νομοθετούν “οι αριστεροί σύντροφοί του” κατά της Πατρίδος. Είναι συνυπεύθυνος, εκείνος και οι εναπομείναντες όμοιοί του στο κόμμα των “Εξαρτημένων Ελλήνων”, γι΄ αυτά τα εγκλήματα. Να το γνωρίζει πως, η Ιστορία θα είναι πολύ σκληρή μαζί του.  
Ωστόσο, την ίδια ώρα προσπαθεί να “πείσει” το αφελές κατά την άποψή του ακροατήριο, πως είναι πατριώτης. Έτσι, προσέρχεται με την ιδιότητά του ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης σε κάθε εκδήλωση Μνήμης, προκειμένου να αδράξει από την ευαισθησία των Ελλήνων, εκείνες τις ψήφους που θα τον διατηρήσει, σε επερχόμενες εκλογές, στο Κοινοβούλιο των Αχρείων. 
Γι΄ αυτό παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τους Ήρωες των Ιμίων, τους τρεις αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού που θυσίασαν τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι την Πατρίδα και οι οποίοι δεν μπορούσαν να γνωρίζουν τα προδοτικά παιχνίδια που έπαιζε, την ίδια εκείνη ώρα, η κυβέρνηση Σημίτη.
Έτσι, έριξε από ελικόπτερο στεφάνι στο θαλάσσιο χώρο για να τιμήσει τη Μνήμη τους. Αυτή την ίδια ώρα το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης ανακοίνωνε πως ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών F – 16 εισήλθε στο FIR Αθηνών, με υπέρ-πτηση πάνω από τη νήσο Καλόλιμνο.

Λεονταρισμοί από τον Καμμένο

Και ο “πολύς” Πάνος Καμμένος στη συνέχεια προέβαινε σε  βαρύγδουπους λεονταρισμούς, του τύπου “είμαστε εδώ για να μην επιτρέπουμε να παραβιάζουν οι Τούρκοι τα σύνορά μας” και άλλα τέτοια ευτράπελα!!      

Όπως, στις 25 Νοεμβρίου 2015, όταν σχετικά με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την Τουρκία, στο ρ/σ Real fm, ο Πάνος Καμμένος απαντούσε μεταξύ των άλλων: «Το ΝΑΤΟ, σε περίπτωση που ζητηθεί η συνδρομή της χώρας μας υπέρ της Τουρκίας, θα έπρεπε να αποδεχθεί ότι η Τουρκία συνεχώς παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο μας. Έχουν άμεση εικόνα οι νατοϊκοί για αυτές τις παραβιάσεις εκ μέρους της Τουρκίας. Έχουμε από 1/1/2015, 68 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου. Έχουμε υπερπτήσεις μέσα στο 2015 από τις 30/1/15 μέχρι 8/10/15, έχουμε 21 υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά εδάφη, σε χαμηλό ύψος, προκειμένου να προκαλούν. Αν το ΝΑΤΟ θα ήθελε να επιβάλλει την εφαρμογή των κανονισμών, αυτά θα έπρεπε να είχαν οδηγήσει την Ελλάδα, αν έπαιρνε αντίστοιχα μέτρα, να είχε καταρρίψει τα αεροσκάφη αυτά. Δεν είναι το ΝΑΤΟ μια συμμαχία που μπορεί να βλέπει με δυο μέτρα και δυο σταθμά, από τη μια μεριά την παραβίαση των διεθνών κανονισμών από τη μεριά ενός μέλους του ΝΑΤΟ σε ένα άλλο κράτος – μέλος του ΝΑΤΟ και από την άλλη πλευρά να αποδεχθεί τον ισχυρισμό της Τουρκίας ότι 17 δευτερόλεπτα και για 1,5 μίλι παραβιάσθηκε δήθεν ο εναέριος χώρος της Τουρκίας».  

Η απάντηση του ΝΑΤΟ

Παρακολουθείστε παρακάτω τις θέσεις που διατύπωσε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015 στον τηλεοπτικό σταθμό CNN, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο, εάν η Ελλάδα έχει δικαίωμα να καταρρίψει τουρκικά μαχητικά που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της, σύμφωνα και με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από την Τουρκία.
“Όχι δεν έχει αυτό το δικαίωμα, γιατί δεν είναι κυρίαρχο κράτος. Η Ελλάδα είναι μια χρεοκοπημένη χώρα υπό κηδεμονία και δικαίωμα για κατάρριψη έχει μόνο η Γερμανία. Από  τη στιγμή που η Γερμανία δεν ενοχλείται που η Τουρκία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της περιουσίας της στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αν οι Γερμανοί ενοχληθούν από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο οικόπεδό τους, θα καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά”.
Να σημειωθεί πως ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, είναι  πρώην Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, προστατευόμενος της Γερμανίδας Καγκελαρίου, Άγκελας Μέρκελ, αφού εκείνη ανέλαβε την πρωτοβουλία για τον διορισμό του σ΄ αυτό το αξίωμα.
Αντιλαμβάνεσθε όλοι το “άδειασμα” που έκανε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης της Ελλάδος, Πάνο Καμμένο!!

Κατά τα άλλα πιάνει τους “μεγαλοκαρχαρίες”

Στις 9 Ιανουαρίου 2016 ο πολυάσχολος Πάνος Καμμένος διακίνησε διά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, μια φωτογραφία δίπλα στον καρχαρία δυόμιση μέτρων που έπιασε ένας ψαράς από τον Πόρο, ανοιχτά της Ύδρας, κάνοντας λογοπαίγνιο με σκοτωμένο “μεγαλοκαρχαρία” που κρατάει επιδεικτικά από το στόμα.
Ναι Πάνο Καμένε, τους ξεπάστρεψες εσύ και τα συντρόφια σου στο ΣΥΡΙΖΑ τους “μεγαλοκαρχαρίες” που επί δεκαετίες λυμαίνονται και απομυζούν την έρμη την Πατρίδα μας. Πρόσεξε μόνο μη σκίσεις κανά καλσόν. Τους τρόμαξες τώρα, όπως τρόμαξες και το ΝΑΤΟ, τη Μέρκελ, το Σόιμπλε και όλο αυτό το άθλιο σκυλολόι.  


Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις      

Ο Πάνος Καμένος όταν ανέλαβε Υπουργός Εθνικής Άμυνας τον Ιανουάριο του 2015, είχε δώσει διαταγή όσοι στρατιώτες υπηρετούν στο Πεντάγωνο και σε άλλες βυσματικές θέσεις, χωρίς να έχουν υπηρετήσει σε παραμεθόριες μονάδες, θα φύγουν αμέσως για τα σύνορα. Όσοι δε, νεοσύλλεκτοι εξέρχονται της βασικής εκπαίδευσης από τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως, θα μετατίθενται σε στρατιωτικές μονάδες των συνόρων.
Κι όμως ο πονηρός Πανούλης – όπως μας καταγγέλλουν - με δική του παρέμβαση πήρε νεοσύλλεκτο στρατιώτη, πριν ένα περίπου μήνα, από το Κ. Ε. Καλαμάτας και τον τοποθέτησε στο Πεντάγωνο. Ο πατέρας του συγκεκριμένου στρατιώτη καθώς και η μητέρα του υπήρξαν παλαιοί πρασινοφρουροί και τώρα σκληροί Συριζαίοι. Ο πατέρας έχει μεγάλο λογιστικό γραφείο και πελάτισσά του φρόντισε για την μετάθεση από τη στιγμή που είναι κολλητή του Πάνου Καμένου. Έχουμε τα στοιχεία του στρατιώτη στα χέρια μας και περιμένουμε να πάρει άμεσα θέση ο Υπουργός.


3 σχόλια:

  1. Άκουσα τον πατριωτικό του λόγο.
    άκουσα τον αντιμνημονιακό του λόγο,
    τον πίστεψα, τον ψήφισα, την πάτησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν ψήφισα αυτόν τον προδότη Πάνο Καμμένο! Δεν θα τον ψηφίσω αλλά θα τον θάψω ζωντανό μαζί με τους λαθρομετανάστες φέρνει παρέα με τον Αλέξη Τσίπρα και με όλα τα μνημονιακά κοπρόσκυλα της ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έδωσε πάλι ρέστα ο Παναγιώτης Αποστόλου με το φοβερό κείμενό του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή