Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΘΑΨΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ...ΚΟΤΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ Η ΖΩΗ

Πυρά εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Βούτση εξαπέλυσε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντόπουλου, με αφορμή αιχμηρές δηλώσεις του δεύτερου εναντίον της.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εγκαλεί και πάλι τον Αλέξη Τσίπρα για...

«αχαλίνωτη παράδοση στην εξουσία και άνευ όρων υποταγή» αλλά και για «εκτρωματικά που ψηφίστηκαν το καλοκαίρι του 2015» και αποκαλύπτει ένα περιστατικό σχετικά με το δημοψήφισμα, που προκαλεί αίσθηση!
Σε ανάρτησή της στην προσωπική της ιστοσελίδα αναφέρει: «Ο κ. Βούτσης επιλέγει να μη μιλήσει για τα πραγματικά περιστατικά, γιατί αυτά αποκαλύπτουν τον ρόλο και τον δόλο του καθενός και αποδεικνύουν ποιος έκανε πράγματι bullying, ποιοι είχαν απασφαλίσει, ποιοι βρίσκονταν σε συνεννοημένη υπηρεσία εναντίον της υπηρέτησης της λαϊκής εντολής. Όταν ο Αλέξης Τσίπρας εξήγγειλε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος, από τη θέση της Προέδρου της Βουλής, υλοποίησα όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για να διεξαχθεί η σχετική συνεδρίαση και να ληφθεί απόφαση, μέσα σε δημόσια συνεδρίαση, στην οποία εκφράσθηκαν και τοποθετήθηκαν όλοι. Ήταν η περίφημη συνεδρίαση στην οποία αποχώρησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. πρωτοστατούντος το τότε αρχηγού της Α. Σαμαρά ζητώντας να κατέβω από την έδρα της Προέδρου, έχοντας προετοιμάσει στημένο επεισόδιο. Στην εβδομάδα προ του δημοψηφίσματος, με δημόσιο τρόπο και θεσμικές παρεμβάσεις, έκανα αυτά που επέβαλλε το καθήκον μου ώστε να διαφυλαχθεί το δικαίωμα του ελληνικού λαού να αποφασίσει κυρίαρχα για τη μοίρα του, την ώρα που ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Υπουργοί, βουλευτές ή Ευρωβουλευτές κρύβονταν ή κατήγγελλαν τον Τσίπρα ή τορπίλιζαν το δημοψήφισμα με δηλώσεις και συνεντεύξεις τους. Μετά το θριαμβευτικό «ΌΧΙ» του Ελληνικού λαού, έκανα και πάλι το καθήκον μου για να υπηρετηθεί αυτό το ΟΧΙ, που είναι δεσμευτικό για όποιον πιστεύει στη δημοκρατία και τη λαϊκή κυριαρχία. Στις 9 Ιουλίου 2015 αργά το απόγευμα προς βράδυ, όταν ο Τσίπρας με κάλεσε στο γραφείο του, με την παρουσία Βούτση-Φλαμπουράρη, για να μου ανακοινώσει ότι θα φέρει με διαδικασία κατεπείγοντος «εξουσιοδότηση συμφωνίας» στα αγγλικά, την οποία μου επέδειξε, του δήλωσα τη διαφωνία μου και προσπάθησα επί 2ωρο να του εξηγήσω ότι αυτό αποτελούσε ευθεία παραβίαση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και καίρια αποδυνάμωση της διαπραγματευτικής θέσης της χώρας. Εμβρόντητη άκουσα τον Τσίπρα να λέει, ενώπιον των Βούτση και Φλαμπουράρη, οι οποίοι παρέμεναν σιωπηλοί, ότι «μόνο μια Κυβέρνηση Εθνικού Σκοπού ή μια Δικτατορία» μπορεί αντεπεξέλθει στην κατάσταση. Ζήτησα τότε από τον Α. Τσίπρα να μιλήσουμε οι δυο μας, κάτι που ο ίδιος δεν ήθελε, αλλά στο οποίο οι Βούτσης-Φλαμπουράρης συγκατένευσαν και αποχώρησαν. Εις μάτην προσπάθησα να τον αποτρέψω από το να φέρει το προσχέδιο συμφωνίας, που αποτέλεσε και ταφόπλακα, την επόμενη ημέρα».
Η κυρία Κωνσταντοπούλου σημειώνει μεταξύ άλλων: «Σε σχέση με την περίοδο Ιανουαρίου 2015- Σεπτεμβρίου 2015, οι Βούτσης, Τσίπρας και λοιποί προσπαθούν με νύχια και με δόντια να ξαναγράψουν την ιστορία. Το προσπαθούν απαξιώνοντας συστηματικά τους συντρόφους τους απέναντι στους οποίους στάθηκαν λίγοι. Το προσπαθούν και διοχετεύοντας δηλητηριώδη παραπολιτικά σχόλια ή υπαινιγμούς, προκειμένου έτσι να εξευτελίσουν και να εξουδετερώσουν όλους κι όλες εμάς που με τη στάση και τις επιλογές μας αποδείξαμε ότι υπήρχε, όχι μία, αλλά πολλές εναλλακτικές. Και ότι, αντίθετα, ο δρόμος της αχαλίνωτης παράδοσης στην εξουσία και της άνευ όρων υποταγής, που ακολούθησε ο Α. Τσίπρας και το επιτελείο του, παλιό ή όψιμο, φανερό ή άδηλο, δεν ήταν ούτε αποτέλεσε ποτέ εναλλακτική, αφού οδηγεί μαθηματικά στην καταστροφή της κοινωνίας: αυτό αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα, που ξεδιπλώνονται όσα εκτρωματικά ψηφίσθηκαν το καλοκαίρι του 2015, όσα δηλαδή αρνηθήκαμε εμείς να νομιμοποιήσουμε και προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε».
Επίσης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση κάνει λόγο για «ιταμό ύφος, παραληρηματική διατύπωση, έκδηλο σεξισμό, προχειρολογία, ακατάσχετη λασπολογία, έλλειμμα εαυτού»
«Ο κ. Βούτσης προσπαθεί να θεωρητικοποιήσει την πολιτική υποκρισία, την πολιτική διπροσωπία, την πολιτική απάτη, την προδοσία του λαού και των συντρόφων, την ένδεια επιχειρημάτων του ιδίου και των συνεργών του και το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο οι ίδιοι έχουν οδηγήσει τα πράγματα, με το εφεύρημα ότι υπάρχει δήθεν ένα «καθήκον σιωπής» εκείνων που έχουν υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές. «Οφείλουμε να μην μιλάμε», λέει, και νομίζει ότι έτσι εύκολα ξεμπερδεύει με το καθήκον αληθείας, διαφάνειας, λογοδοσίας που η δημοκρατική κοινωνία διεκδικεί να υπηρετείται από τους εκπροσώπους της» αναφέρει.
Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή», ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου «Για 2,5 γεμάτους μήνες έκανε τέρατα και σημεία» ενώ αναφέρει και ότι «είχε απασφαλίσει».
τίτλος δικός μας (πληροφορίες από makeleio.gr)

1 σχόλιο:

  1. Η χούντα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα κάνει και άλλα αίσχη:

    -Φορολογεί φοιτητές και άνεργους!

    -Βάζει την αστυνομία να μπαίνει στα σπίτια να μην γράφουν οι Έλληνες πολίτες στα social media στο διαδίκτυο κατά των λαθρομετανάστων-τζιχαντιστών γιατί θίγονται στην μνημονιακή κυβέρνηση και κυρίως ο Αλέξης Τσίπρας γιατί χάνει ψηφοφόρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή