Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: ΕΚΑΝΑΝ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ!

Δεν διαφέρουν τελικά σε τίποτε! Εχθροί της Εκκλησίας και του χριστιανισμού οι τζιχαντιστές, ούτε ιερό ούτε όσιο έχουν και οι....

αντιεξουσιαστές οι οποίοι πλέον επιτίθενται νωρίτερα και από τους φανατικούς ισλλαμιστές! Τους ανοίγον τον δρόμο για να κάνουν τα χειρότερα...
Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν έχουν οι μπαχαλάκηδες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι με την κάλυψη της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα δεν δίστασαν να εισβάλλουν στα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και να "διαμαρτυρηθούν" επειδή η Μητρόπολη αντιδρά στην παράνομη κατάληψη του ορφανοτροφείου στην Τούμπα. 
Όπως διαβλαζουμε στο feedproxy.google.com, έξι άθεοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και πέταξαν μπογιές και πλαστικά μέσα στα γραφεία. Φεύγοντας ψέκασαν τα έπιπλα με πυροσβεστήρα.
Σύμφωνα με μάρτυρες, εκτός από τα αντικείμενα και το πάτωμα της Μητρόπολης, οι κουκουλοφόροι πέταξαν μπογιές και σε ανθρώπους της Μητρόπολης που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή εκεί. Μάλιστα ο ένας από αυτούς δέχθηκε μπογιά στο πρόσωπο και χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο!
«Η υπόθεση δεν μπορεί να μείνει έτσι. Ή λειτουργεί κράτος ή δεν λειτουργεί» είπε αμέσως μετά το συμβάν ο Μητροπολίτης Ανθιμος και απέδωσε την επίθεση κουκουλοφόρων στο Επισκοπείο, λόγω διαφορών της Μητρόπολης με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, για το υπό κατάληψη κτίριο της εκκλησίας στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.
Παράλληλα, εξέφρασε την πρόθεση της Μητρόπολης να προχωρήσει σε αξιοποίηση του χώρου του ορφανοτροφείου της Τούμπας, γεγονός που θα σημάνει την απομάκρυνση των αντιεξουσιαστών και τη λήξη της κατάληψης.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Μητροπολίτης Άνθιμος επεσήμανε πως ένας εκ των υπαλλήλων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας της μπογιάς που δέχτηκε και στο πρόσωπο, αλλά και σε όλο το σώμα.
Άντιεξουσιαστές έσπασαν τα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και τραυμάτισαν εργαζόμενο (Εικόνες)
Άντιεξουσιαστές έσπασαν τα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και τραυμάτισαν εργαζόμενο (Εικόνες)Άντιεξουσιαστές έσπασαν τα γραφεία της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και τραυμάτισαν εργαζόμενο (Εικόνες)

3 σχόλια:

  1. Μπορούν να μας πουν οι λεγόμενοι αντιεξουσιαστές σε τι
    διαφέρουν από τους τζιχαντιστές;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

      Διαγραφή
  2. ΑΛΗΤΕΣ ΦΛΩΡΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΕΛΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ /ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΌ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ . ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ . ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή