Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

"ΘΟΡΥΒΟΣ"! ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! 19 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΕΥΧΟΣ!

Μόνο σε καθεστώτα σοβιετικού τύπου συνέβαιναν αυτά! Και όμως συμβαίνουν εν Χολαργώ και Παπάγω! 
Μιλάμε για τη νέα τοπική εφημερίδα "Θόρυβος" με εκδότη τον Γιάννη Παπαγεωργίου, πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου. Η νέα λοιπόν αυτή....


εφημερίδα, στο τελευταίο τεύχος της (Νο 3) ασχολείται με τον δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο και μάλιστα αποκλειστικά! 19 φωτογραφίες μετρήσαμε στις οποίες πρωταγωνιστεί ο δήμαρχος! Μοιάζει με απίστευτο αλλά είναι αληθινό! Ούτε και ο ίδιος ο Αποστολόπουλος σε όλη την προεκλογική του εκστρατεία για τη διεκδίκηση της δημαρχίας δεν είχε βγάλει έντυπο που να έχει 19 δικές του φωτογραφίες! 
Το φαινόμενο μόνο καλό δεν κάνει στον Δήμαρχο. Και ο ίδιος ο Ηλίας Αποστολόπουλος μάς έχει δηλώσει ότι δεν υπάρχει καμία μεταξύ τους συμφωνία και ότι αυτό αποτελεί πρωτοβουλία του ίδιου του εκδότη! 
Τον πιστεύουμε, γιατί να μην τον πιστέψουμε. Όμως, αν δεν μοιάζει με καθεστωτική εφημερίδα, σίγουρα μοιάζει με παλαιού τύπου πολιτικάντικη εφημερίδα! 


Δεξιά στη φωτό ο εκδότη του "Θορύβου" Γιάννης Παπαγεωργίου, δίπλα του ο συνεργάτης του Νίκος Κακανάτσας, ενώ πίσω από το τραπέζι καθόταν ο Μπάμπης Αλεξόπουλος, επίσης αρθογράφος της εφημερίδας! Τελικά στη συνέντευξη κυριάρχησαν οι εκπρόσωποι του "Θορύβου"!
Υ.Γ. Κάτι που μας έκανε εντύπωση στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου του Δημαρχου: στη συνέντευξη εκείνη, ενώ η κάθε εφημερίδα είχε από έναν εκπρόσωπό της, η εφημερίδα "Θόρυβος" είχε στείλει τρεις εκπροσώπους της! Τον εκδότη Γιάννη Παπαγεωργίου, τον Νίκο Κακανάτσα που καθόταν δίπλα στον εκδότη και τον Μπάμπη Αλεξόπουλο ο οποίος καθόταν λίγο πιο πίσω! Ούτε αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι αναφορικά με τη μεταχείριση που τυγχάνουν οι εφημερίδες από τον Δήμο, αλλά απλά το επισημαίνουμε... 

3 σχόλια:

  1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ Ο ΛΙΑΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο 19 φωτό, αφου μπορει και περισσοτερες, μη τον προκαλείται τον εκδοτη γιατι την άλλη φορα θα βαλει ολοκληρο αλμπουμ με φωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή