Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΣΟΙ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 4ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ! ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ...ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016, την....


ημέρα της Πανελλαδικής απεργίας κατά των σφαγιαστικών μέτρων του ασφαλιστικού που θα φέρει ο Τσίπρας προς ψήφιση στη Βουλή, θα υπάρξουν αρκετοί επαγγελματίες οι οποίοι θα ανοίξουν τα καταστήματά τους!
Θα είναι οι γερμανοτσολιάδες, οι προσκυνημένοι στους τοκογλύφους και τους Τσιπρο-Καμμένους οι οποίοι θα είναι σα να δίνουν το σύνθημα στην κυβέρνηση να τους σφάξει με υπέρογκες αυξήσεις στις ασφαλιστικές τους εισφορές! Τόσο γερμανοτσολιάδες που δεν τολμούν να πουν ούτε για μέρα ΟΧΙ στους πολιτικούς φονιάδες  των λαών και προτιμούν να ανοίξουν τα καταστήματά τους. Προτιμούν δηλαδή να έρθει ο Τσίπρας με τον Καμμένο και να αυξήσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές από τα 430 ευρώ τον μήνα στα 1250 ευρώ! Πουλημένοι!!!

1 σχόλιο:

  1. Βλέπεις κε Μάκη, αυτοί που θα ανοίξουν, οι ξεφτιλισμένοι, έχουν πολλή δουλειά και θα ''κονομήσουν''. Κάθε μέρα, έξω από τα ''μαγαζάκια τους'' συρρέουν σε ουρές οι ''πελάτες!''(χα χα χα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;)
    Ούτε και οι καφετέριες πρέπει να ''ανοίξουν'' Αυτή η απεργία πρέπει να έχει χαρακτήρα ''πένθους!!!''
    Επιτέλους, πρέπει να κατανοήσουμε ως υπερήφανος και ανεξάρτητος λαός που είμαστε, την δυσχερή θέση που έχουμε περιέλθει. Με τις ανάλγητες ''αποφάσεις'' που προσπαθούν να μας επιβάλουν οι ολετήρες πολιτικοί, στην οικονομία και το λαθρομεταναστευτικό, ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ θα ακολουθήσει...νομοτελειακά!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή