Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΝΕΟΣ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ: ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΡΙΤΣΑ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τους διορισμούς των συγγενών και των φίλων στους οποίους έχει προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την ανάληψη της...

εξουσίας και μετά, με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να θέλουν και την σύζυγο του σκηνοθέτη του πρωθυπουργού να διορίζεται στο γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα.
Πρόκειται για την Αθηνά Μαράκη, σύζυγο του σκηνοθέτη της ΕΡΤ Μανώλη Παπανικήτα, ο οποίος από το 2012 και μετά, όταν κάλυψε το πολυήμερο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Λατινική Αμερική, έχει γίνει «σκιά» του πρωθυπουργού μια και έγινε ο άνθρωπος που επιμελείται την τηλεοπτική του εικόνα σε όλες τις ενφανίσεις του από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις μέχρι τις επισκέψεις εντός και εκτός της Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα και όσον αφορά στην κ. Μαράκη, από τις 9 Δεκεμβρίου 2015 προσφέρει τις δημοσιογραφικές υπηρεσίες της με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου στο Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης και Δημοσίων Σχέσεων του υπουργείου Ναυτιλίας “για την κάλυψη των επειγουσών και επιτακτικών υπηρεσιακών αναγκών του γραφείου αυτού”, όπως αναφέρεται στη σχετική υπουργική απόφαση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Μαράκη ανήκει μαζί με τον σύντροφο της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνιας Σβίγγου -που όπως αποκάλυψε το iefimerida χθες διορίστηκε ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Δρίτσα- στην 5άδα των συνεργατών του υπουργού για τους οποίους υπέγραψε στις 15 Ιανουαρίου 2016 απόφαση συγκρότησης συνεργείου υπερωριακής απασχόλησης με την ισχύ της να ορίζεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016.
Ο προσωπικός σκηνοθέτης του Αλέξη Τσίπρα
Ο Μανώλης Παπανικήτας, εργαζόμενος της ΕΡΤ, είναι ο προσωπικός σκηνοθέτης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο άνθρωπος που διαμορφώνει την εικόνα του και κάνει τον Πρωθυπουργό ηγέτη στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών.
Στο πρόσωπο του εν λόγω υπαλλήλου της ΕΡΤ, ο Πρωθυπουργός έχει ανακαλύψει τον νέο «μάγο» της εικόνας. Αλέξης Τσίπρας και Μανώλης Παπανικήτας μαζί γράφουν τη δική τους ιστορία, φέρνοντας στο προσκήνιο την παντοδυναμία της «εικόνας» πρώτιστα και ακολούθως της Αριστεράς, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά. Εδώ και πολλά χρόνια είχαν αποφασίσει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, όμως η συνεργασία τους επισφραγίστηκε όταν ο σκηνοθέτης έπεσε πάνω στο… μαύρο που επέβαλε στην κρατική τηλεόραση η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ και απολύθηκε. Αμέσως ξεκίνησε να συνεργάζεται στο επικοινωνιακό επιτελείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Από τότε είναι ο άνθρωπος που αναλαμβάνει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος της Αριστεράς, τις ανοιχτές ομιλίες του Πρωθυπουργού και όχι μόνο. Είναι η «σκιά» του Αλέξη Τσίπρα σε κάθε δημόσια εμφάνισή του, έχει το πρόσταγμα, αλλά και την τελευταία λέξη στις περιοδείες, στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, στα πρωθυπουργικά διαγγέλματα, στις επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό, ακόμη και όταν ο πρωθυπουργός υποδέχεται ξένους ηγέτες.
 iefimerida.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου