Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ! ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!


Οι στρατιωτικές αρχές ασφαλείας της Βαγδάτης μαζί με Ιρανούς Φρουρούς της Επανάστασης συνέλαβαν στις 22 Οκτωβρίου εν ενεργεία Ισραηλινό συνταγματάρχη ως αρχηγό ομάδας τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους. Ο συνταγματάρχης συνελήφθη μαζί με την ομάδα του...



 που αποτελείτο από 20 και πλέον ισλαμιστές τρομοκράτες. Το όνομα του στρατιωτικού από το Ισραήλ είναι Γιούσι Ουλέν Σαχάκ και έχει τον κωδικό αριθμό στρατιωτικού μητρώου Re34356578765az231434.


Οι αρχές ασφαλείας του Ιράκ ανακρίνουν τον Ισραηλινό και προσπαθούν να εξιχνιάσουν, αν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερης εξήγησης, τους λόγους που πολεμούσε και ηγείτο ομάδας τζιχαντιστών και αν υπάρχουν και άλλοι Ισραηλινοί στρατιωτικοί που βρίσκονται με την ίδια αποστολή στο έδαφος του Ιράκ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς συνταγματάρχης ήδη δίνει συγκλονιστικές πληροφορίες στους ανακριτές του.

Σε αναρτήσεις μας έχουμε πλειστάκις αναφέρει και αναλύσει ότι οι Ισραηλινοί είναι σύμμαχοι των τζιχαντιστών, εξ άλλου αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ουδέποτε στην Μέση Ανατολή οι τζιχαντιστές έβλαψαν ισραηλινά συμφέροντα. Τούτο επιβεβαιώνεται και από τις ενέργειες της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας, η οποία από τότε που ξεκίνησε ο συμμοριτοπόλεμος στην Συρία το 2011 έως την πρόσφατη Ρωσική επέμβαση φρόντιζε πάντα με αεροπορικές επιδρομές να προστατεύει τους τζιχαντιστές από τα κυβερνητικά στρατεύματα του Άσαντ.

Έως τώρα ήταν γνωστό ότι πράκτορες της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ καθοδηγούσαν ομάδες ισλαμοσυμμοριτών στο Ιράκ και στην Συρία, αλλά ο συγκεκριμένος συνταγματάρχης είναι ο πρώτος ανώτατος Ισραηλινός αξιωματικός που συλλαμβάνεται επί τω έργω.

Η σύλληψη του κατασκόπου συνταγματάρχη θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στα τεκταινόμενα της Μέσης Ανατολής και αποδεικνύει πλέον πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το Ισραήλ και οι τζιχαντιστές ανήκουν στο ίδιο στρατόπεδο των εγκληματιών και τρομοκρατών.

eksergesi-ellinon.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου