Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ! ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΑΝΙΣΑΛΗ!

Μια μέρα μετά την παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, η Νατάσα Μανίσαλη που τον πολέμησε για χρόνια με πείσμα, δύναμη και σθένος, έχασε τη μάχη μαζί του.
Γεννημένη τον Αύγουστο του ’61, λάτρεψε απο μικρή το θέατρο και το...

σπούδασε στο Εθνικό-ποιός δεν την θυμάται να σαρώνει τη σκηνή με τα ισχυρά Παιδιά του Εθνικού στην ταράτσα του Λαμπέτη με την πληθωρική παρουσία της, το μεγάλο της χαμόγελο [έπαιζε τη Μελίνα σε ένα νούμερο].
Η Νατάσα Μανίσαλη στο πέρασμα του χρόνου πέτυχε πολλές νίκες στον χώρο και στο θέατρο-αξέχαστες οι επιδόσεις στο Βίρα τις άγκυρες του συμμαθητή της Μιχάλη Ρέππα-και στην τηλεόραση-με πιο γερή δουλειά της αυτή στο μακροβιότατο Εμείς και Εμείς…
Τα τελευταία χρόνια η θαυμάσια ηθοποιός πάλευε με τον καρκίνο,έχοντας χάσει απ’ αυτόν δικά της πρόσωπα…Την θυμάμαι σε παραστάσεις,σε πρεμιέρες,σε φαγητά και σε μπαρ,την θυμάμαι να στηρίζει ούσα πολύ άρρωστη τον αγαπημένο συνεργάτη και φίλο της Πάνο Αμαραντίδη όταν έχασε την αδελφή του απο την ίδια αρρώστια, την θυμάμαι πάντα δυνατή,να μην σηκώνει τα χέρια ψηλά κι ας είχε κουραστεί.Πονούσε, πάλευε,μα το χαμόγελο πλατύ και μεγάλο.
«Έφυγε» τα χαράματα βυθίζοντας σε πένθος τον κόσμο του θεάτρου κι όσους την γνώρισαν και την αγάπησαν.
Εμείς κι εμείς σε αποχαιρετούμε Νατάσα μας…
Πηγή: enikos

1 σχόλιο:

  1. ΜΑ ΤΙ ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ? "ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΞΑΦΙΚΑ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΑΝΙΣΑΛΗ" ΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΠΕΡΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΝΑΤΑΣΑ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ- ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή