Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΑ ΞΕΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

“ Αποκάλυψη - ομολογία ”
Του Δημήτρη Ψαρρά

Mια απρόσμενη αποκάλυψη-ομολογία περιλαμβάνει στο καινούργιο του βιβλίο ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Οτι δηλαδή οι σύγχρονες...

ακροδεξιές και φασιστικές οργανώσεις ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από τη CIA, η οποία προσεγγίζει και στρατολογεί τους επίδοξους αρχηγούς!

Το επίμαχο απόσπασμα έχει ως εξής: «Η CIA δεν δημιουργεί ή ελέγχει μόνον αναρχικάς-αριστεράς οργανώσεις, αλλά και ακροδεξιάς ή φασιστικάς κινήσεις, όπου πάντοτε βάζει αρχηγούς δικούς της ανθρώπους». Ας σημειωθεί ότι η τελευταία φράση είναι υπογραμμισμένη με μαύρα γράμματα στο βιβλίο. Και ο Πλεύρης συνεχίζει: «Τόσον εις την άκρα δεξιάν, όσον και εις την άκρα αριστεράν η CIA ελέγχει οργανώσεις, τας οποίας χρησιμοποιεί, όταν την συμφέρει, όπου την συμφέρει κι όπως την συμφέρει» (σ. 218).

Και για όποιον δεν κατάλαβε, ο Πλεύρης γίνεται ακόμα πιο παραστατικός: «Νομίζω ότι θα ήτο χρήσιμον, διά να γίνω κατανοητός, να σας περιγράψω το εξής. Ολοι με γνωρίζουν, από τα βιβλία, τας ομιλίας μου, εις την τηλεόρασιν και τους πολιτικούς αγώνας μου εις τον εθνικιστικόν χώρο, που είμαι καθιερωμένος. Ερχεται λοιπόν η CIA και μου λέει: “Πλεύρη πάρε αυτά τα χρήματα και κάνε μία εθνικιστική κίνησιν”. Εγώ εξαγοράζομαι και ενοικιάζω γραφεία, εκδίδω έντυπα και παρασύρω τους εθνικιστάς να ενταχθούν εις την οργάνωσιν που ίδρυσα αλλά ουσιαστικώς ελέγχει η CIA».

Οι σχέσεις του

Στοιχεία για τον ισχυρισμό του ο παλαίμαχος εθνικοσοσιαλιστής φυσικά δεν προσκομίζει. Αναφέρει όμως με νόημα -όπως κάνει και σε άλλα αυτοβιογραφικά του πονήματα- τις στενές σχέσεις του με τον υπεύθυνο Ασφαλείας του δικτατορικού καθεστώτος Ιωάννη Λαδά. Ως διευθυντής του γραφείου του Λαδά, ο Πλεύρης παραδέχεται συναντήσεις με στελέχη της CIA για την τύχη των αντιστασιακών που συλλαμβάνονταν από τις υπηρεσίες της χούντας.

Ο Πλεύρης δεν κατονομάζει την οργάνωση του «εθνικιστικού χώρου» ή τον «αρχηγό» που έχει καταστεί όργανο της CIA. Δεδομένου όμως ότι η μόνη αξιοπρόσεκτη παρόμοια οργάνωση είναι η Χρυσή Αυγή και ο μόνος αρχηγός που έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια είναι ο ισόβιος αρχηγός της, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αναγκαστικά η σκέψη του αναγνώστη οδηγείται σ’ αυτή την κατεύθυνση.

*Ολόκληρο το ρεπορτάζ στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα.
periodista.gr

10 σχόλια:

  1. Πόσο εύκολα βγαίνουν μερικά συμπεράσματα, όταν πρόκειται να
    στοχοποιηθεί ένα κόμμα που δεν είναι αρεστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικές παρατηρήσεις
    Ο Μιχαλολιάκος αποφυλακίστηκε όταν έγινε πρωθυπουργός ο Τσίπρας
    Η Χρυσή Αυγή αν και τα καταψηφίζει όλα είναι ακίνδυνη επειδή κρατά πάντα χαμηλούς τόνους με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μοναδική εξαίρεση εκείνο το ξέσπασμα του Κασιδιάρη τον Δεκέμβριο
    Οι φράσεις του στυλ είστε σχεδόν ίδιοι με τους προηγούμενους καλό κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα επειδή απλά είναι χειρότεροι απο τους προηγούμενους σε όλα και προπαντός σε θέματα λαθρομεταναστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μιχαλολιακος αποφυλακιστηκε οταν παρηλθε το 18μηνο. Καμια σχεση με τον Τσιπρα δεν ειχε αυτη η εξελιξη. Αντιθετα εγω θυμαμαι τον Ξυριζα να κανει κοκοκο οταν εβγαινε το βιντεο με τον Μπαλτακο και να παιζει το παιχνιδι του Σαμαρα σε στημενες αποκαλυψεις περι εγκληματικης οργανωσης. Ο Πλευρης σε καποια ιστορικα θεματα ειναι καλος αλλα σε "αποκαλυψεις" και συναφη ειναι μπουρδολογος.

      Διαγραφή
  3. 1) Δεν μπορεί ένας κατηγορούμενος να κρατηθεί πέραν των 18 μηνών, σύμφωνα πάντα με τον νόμο. Άρα πρόκειται για σύμπτωση.
    2) Οι τόνοι δεν είναι καθόλου χαμηλοί, οι επερωτήσεις σκληρές, τα σημερινό βίντεο με τον κ. Κασιδιάρη σκληρότατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι επερωτήσεις είναι σκληρές αλλά δεν τις ακούει κανένας επειδή έχει αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή απο όλα τα κανάλια γι'αυτό πρέπει να σηκώσει πολύ ψηλά τους τόνους μόνο έτσι θα ακουστεί ο Κασιδιάρης πραγματικά ο μόνος που κάνει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την ζημιά την έκανε όλη ο Σαμαράς με τις παράνομες διώξεις, τώρα έχουν χοντρά απωθημένα με τον Σαμαρά με το δίκιο τους αφού τους συμπεριφέρθηκε πολύ βρώμικα αυτό τους κάνει πιο χαλαρούς με τον Τσίπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά είναι υπερβολές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H CIA ελέγχει και την Χρυσή Αυγή;
    Όχι άλλο κάρβουνο! Φτάνει το δούλεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πλεύρης καλός σαν ιστορικός και επιστήμονας αλλά μικρός σαν πολιτικός ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του αφεντικού του Καρατζαφύρερ ο οποίος έχει ξεράσει πολλές φορές εμετό για την Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός ο χώρος ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ δεν πρόκειτε να ενωθεί ποτέ . Μια ζωή ο ένας Εθνικιστής θα κατηγορεί τον άλλον Εθνικιστή και αν κάποιος τολμήσει να κάνει κριτική σε κάτι τον έφαγε το σκοτάδι . Είναι αδιανόητο εδώ στην περιοχή μας να μην υπάρχει ισχυρός πυρήνας Εθνικιστών που να μπορεί να κατέβει και στις Δημοτικές Εκλογές . Θ.Κ . Ανω Χολαργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή