Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΙΟΣ "ΣΚΟΤΩΣΕ" ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ; ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Πολιτική διάσταση λαμβάνει η υπόθεση των πραγματικών αιτίων θανάτου του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου μετά την παρέμβαση του...
ανεξάρτητου βουλευτή και Γενικού Γραμματέα του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ν.Νικολόπουλου με άρθρο του στο pronews.gr με το οποίο ζητεί την εκταφή και την διενέργεια νεκροψίας προκειμένου να διακριβωθεί η πραγματική αιτία θανάτου του.
 
Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ νεκροτομή και νεκροψία και καμία Αρχή δεν βεβαίωσε τα ακριβή αίτια του θανάτου του, και ερωτάει "άν υπάρχει η βούληση να ανοίξουν οι Αρμόδιες Αρχές τον φάκελο «ασθένεια και θάνατος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου», έστω και μετά από 8 χρόνια, και να διατάξουν εκταφή και νεκροψία, ώστε να αποκλεισθεί η όποια υπόνοια υπάρχει στον λαό για την αιτία θανάτου του;"
 
Πριν απο μερικές ημέρες ο π. Επιφάνιος, ο οποίος υπήρξε πνευματικό του παιδί και εκπρόσωπος τύπου του Αρχιεπισκόπου δήλωσε ότι «Ο Χριστόδουλος ήταν εμπόδιο. Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει..., ...όλα (τα δεινά των Ελλήνων) ξεκίνησαν μετά τον θάνατό του...».
 
Και πράγματι με τον θάνατό του το 2009 ξεκίνησε ένας "Γολγοθάς" για την Ελλάδα που δεν δείχνει να έχει τέλος, και οι δανειστές έχουν "εξαερώσει" κυριολεκτικά την ελληνική κοινωνία.
 
Άλλωστε όπως επισημαίνει ο ανεξάρτητος βουλευτής υπάρχουν πολλοί περίεργοι και "βολικοί" θάνατοι μεγάλων ηγετών που προκαλούν απορίες και κάποιοι εξ' αυτών έχουν αποδειχθεί ότι οφείλονταν σε οργανωμένα σχέδια δολοφονιών όπως στην περίπτωση των Τ.Οζάλ και Γ.Αραφάτ.
 
Να σημειώσουμε ότι με καρκίνο πέθανε και ο μεγάλος ηγέτης της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ του οποίου το ηγετικό ανάστημα δεν μπορεί να αναπληρώσει ο Νίκολας Μαντούρο, και να προστατέψει την χώρα του από τις επιθέσεις που δέχεται από την Δύση, ενώ με καρκίνο απεβίωσε και ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης και πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τ.Παπαδόπουλος ο άνθρωπος που εμπόδισε το εθνοκτόνο σχέδιο Ανάν και αμέσως μετά οι επόμενοι δύο πρόεδροι, Δ.Χριστόφιας και Ν.Αναστασιάδης, έκαναν το παν για να το επαναφέρουν.
 
Αξίζει να αναφερθεί ακόμα και ο θάνατος του Αργεντίνου πρώην προέδρου Νέστορα Κίρχνερ από ανακοπή καρδιάς, καθώς θα είχε το ηγετικό βάρος να κερδίσει τις πρόσφατες εκλογές στην Αργεντινή (μπορούσε βάση Συντάγματος να κάνει μια ακόμα τετραετία ως πρόεδρος ενώ η χήρα σύζυγός του Κριστίνα Φερνάντεζ τις έιχε εξαντλήσει) και να μην επέτρεπε την επιστροφή της στα "χέρια" των παγκόσμιων "κορακιών" των αγορών.
 
Κάτι "συμπτωματικά" πάντα συμβαίνει και όλοι οι αντινεοταξίτες ηγέτες βρίσκουν αιφνίδιους θανάτους, αντίθετα χαίρουν άκρας υγείας όσοι συντάσσονται με το imperium του NWO (New World Order) που δεν θέλει θρησκεία, δεν θέλει πατρίδα, δεν θέλει οικογένεια, θέλει μόνο την πλήρη συνειδησιακή υποταγή σε μια κοινωνία αριθμών και όχι προσώπων.
 
Σημειώνεται ότι σε τηλεοπτική εκπομπή προ τριών ετών είχε αναφερθεί δήλωση από Ιάπωνα ηπατολόγο που τόνισε για την περίπτωση του Χριστόδουλου πως" ήταν πρωτοφανές να έχουμε δύο πρωτογενείς καρκίνους"!
 
Όπως αναφέρει στο άρθρο-παρέμβαση στο pronews.gr ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Ν.Νικολόπουλος:
 
"Ασφαλώς και οι συνωμοσιολογίες κάθε είδους δεν πρέπει να αφήνονται αναπάντητες, αλλά ταυτοχρόνως και οι «υπνωτιστές κάθε σημαίας» δεν πρέπει να κάνουν απρόσκοπτα το δόλιο έργο τους.
 
Ο ελληνικός λαός δικαιούται να μάθει την αλήθεια και προς τούτο πρέπει να παρέμβει κάθε αρμόδια Αρχή για την διενέργεια ιατροδικαστικής και δικαστικής έρευνας. Ο ελληνικός λαός, όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερο καταλαβαίνει τους προφητικούς λόγους του Εθνεγέρτη Χριστόδουλου.
Στη εποχή των μνημονιακών παγετώνων, που ζούμε, ο λαός συνειδητοποίησε γιατί οι ξένοι ήθελαν και θέλουν να σβήσουν το ταυτοτικό στοιχείο των Ελλήνων (κοινή πίστη, κοινή γλώσσα, κοινή παιδεία)…"
 
Aκόμα αντηχούν τα λόγια του Μακαριστού Χριστόδουλου:
 
«Αποτελεί αίσχος οι εκσυγχρονιστές ευρωλιγούρηδες κυβερνήτες, να λαμβάνουν τις ντιρεκτίβες των Βρυξελλών ως εντολές προς εκτέλεση»...
 
Ήταν σαφές ότι ο "πύρινος" ιεράρχης αποτελούσε εμπόδιο στα σχέδια των Βρυξελλών γιατί ήταν ο μόνος που είχε το χάρισμα να κατεβάσει τον κόσμο στα... πεζοδρόμια.
 
pronews.gr

1 σχόλιο:

  1. Κάποια στιγμή, -όχι πολύ μακριά σε χρόνους από σήμερα- τότε που τα εκατομμύρια λαθρο-ισλαμιστές ''πρόσφυγες'' έχουν αποκτήσει την υπηκοότητα, ή ακόμα χειρότερα την ''ιθαγένεια'', τότε που θα έχουν τα ίδια και ίσα δικαιώματα με τους εναπομείναντες γηγενείς Χριστιανούς...ΤΟΤΕ θα εγείρουν ΚΑΙ θέμα θρησκείας(!) και να είστε σίγουροι ό,τι δεν θα διστάσουν στιγμή αν χρειαστεί, να επιβάλουν το ''ισλάμ'' με το σπαθί, σφάζοντας τους Λίγους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς!!!
    Κατόπιν, θα ακολουθήσει και ''ισλαμιστής πρωθυπουργός'' και φυσικά, ισλαμιστής θα είναι και ο ''πρόεδρος της ισλαμικής δημοκρατίας''!!!
    Αυτά θα συμβούν, αν δεν ξεσηκωθούμε ''χθές'', όχι αύριο ή τώρα, ΧΘΕΣ(!!!) και δεν ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ όλους τους προδότες, έως και τον τελευταίο αχυράνθρωπο εφιάλτη!!!
    ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή