Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

"ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ": "Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η κ. ΓΚΟΥΜΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ"!

Μόλις κυκλοφόρησε το τεύχος Ιανουαρίου της "Φωνής του Δημότη" και η κόντρα με τον Δήμαρχο και την κα Γκούμα συνεχίζεται. Ιδού τι γράφει στο πρωτοσέλιδό του...


Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι εξαναγκάσαμε τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο να διοργανώσει συνέντευξη τύπου για να απαντήσει μεταξύ άλλων και στα δύο θέματα που ανέδειξε η εφημερίδα μας. Η κατασπατάληση δημοτικών χρημάτων για άχρηστες μελέτες και το θέμα της κ. Κατερίνας Γκούμα και τη σχέση της με την εταιρεία που παίρνει σχεδόν όλες τις δουλειές εκτυπώσεων στο Δήμο. Όταν μια εφημερίδα, ένα δημοσιογραφικό μέσο καταφέρνει να ενοχλήσει και να κινητοποιήσει την εξουσία, τότε εκπλη­ρώνει απόλυτα τον σκοπό του.
Και ο Δήμαρχος και η κ. Γκούμα απάντησαν επί του θέματος με την δεύτερη να είναι πιο κατατοπιστική και ειλικρινής από ότι ο κ. Αποστολόπουλος. Θα ξεπεράσουμε «εξυπνάδες» του Δημάρχου για τον κ. Καραμανέα και την επαγγελματική του συνείδηση γιατί είναι καταφανέστατο ότι αυτά ειπώθηκαν για να μειώσουν το κύρος του εκδότη και της εφημερίδας, προ­κείμενου να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη της πόλης μας από τα σκάνδαλα που ακολουθούν τη νέα Δημοτική Αρχή.
Ο Δήμαρχος βλέπει φαντάσματα πολιτικών σκοπιμοτήτων πίσω από την δημοσιογραφία που απλά εκπληρώνει τον σκοπό της, να είναι δίπλα στους δημότες και να υπηρετεί πάντα το συμφέρον του Δήμου και όχι ημετέρων. Ερχόμενοι στο προκείμενο που είναι η υπόθεση της κ. Γκού­μα, θέλουμε κατ' αρχήν να διευκρινίσουμε ότι στο τίτλο του εν λόγω άρθρου υπήρχε ερωτηματικό. Ρωτούσαμε την κ. Γκούμα και το Δήμαρχο σχετικά με την υπόθεση. Και μας απάντησαν ο Δήμαρχος μπερδεμένα η κ. Γκούμα πιο ειλικρι­νά.
Από την απάντηση της κ. Γκούμα διαπιστώνουμε τα εξής: 1. Έχει σχέση με την εν λόγω εταιρεία, αφού ανήκει σε πρώην συνεταίρο της, την κ. Μαρία Γρηγορίου και έχει τον ίδιο διακριτικό τίτλο με την προηγούμενη εταιρεία.
2.Έχει σχέση με την ίδια την κ. Γρηγορίου αφού ήταν πρώην συνεταίροι. (Κάποιοι λένε ότι ακόμη κάνουν παρέα.)
3.Ο Δήμαρχος και η κ. Γκούμα γνώριζαν πολύ καλά ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έπαιρνε δουλειές από το Δήμο και μάλιστα με πολύ συμφέρουσες τιμές, όπως είπε ο Δήμαρχος στη συνέντευξη τύπου και δεν ντράπηκε να την υπερασπι­στεί με μένος όταν οι συνάδελφοι εκδότες τού έκαναν την ερώτηση αν μπορούν και άλλοι να πάρουν δουλειές από το Δήμο.
Επειδή είναι νέος και άπειρος να του θυμήσουμε ότι και οι τρεις προηγούμενοι δήμαρχοι: Σκούρτης, Νικολάου και Ξύδης προτιμούσαν εταιρείες του δήμου τους.
Και ερχόμαστε στο "δια ταύτα" και στην επόμενη ερώτηση για την κ. Γκούμα: Πώς δικαιολογείτε το γεγονός ότι η κ Μαρία Γρηγορίου παίρνει δουλειές από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού από τη στιγμή που εκλεχτήκατε εσείς Πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού; Είναι τυχαίο γεγονός ότι 15-20 μέρες αφού αναλάβατε άρχισε να παίρνει δουλειές η Red Box Print, μια εταιρεία που εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας και δεν την είχε ξανακούσει κανείς στο Χολαργό; Κύριε Δήμαρχε πώς κρίνετε τον εαυτό σας, όταν ομολογείτε στους δημότες σας ότι ενώ γνωρίζατε πολύ καλά, όπως φαί νεται, ότι η εταιρεία που δίνετε τις εκτυπώσεις των προ­σκλήσεων ανήκει σε μία πρώην συνεταίρο της Προέδρου της Κοινότητας Χολαργού, συνεχίζετε να το κάνετε ακόμη και τώρα; Σχετικά με αυτό είναι περιττό να πω ότι για τις προσκλήσεις και τα έντυπα των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων, στις 5/1/2016 αναρτήθηκε στη διαύγεια η απόφαση Δημάρχου για να πληρωθεί η κ. Μαρία Γρηγορί­ου 1.100 ευρώ. (αφού είχαν τυπωθεί τα έντυπα..) Αυτό Δήμαρχε είναι νόμιμο και ηθικό; Θα απαντήσεις άραγε ή απλά θα αναλωθείς σε προσωπικές επιθέσεις; Ο Δήμαρχος συνεχίζει να κάνει ένα λάθος, το οποίο το άρχι­σε με το που ανέλαβε. Θεωρεί πως όποιος κάνει σωστά τη δουλειά του και δημοσιογραφεί ορθά, είναι απέναντι του και απέναντι στη Δημοτική Αρχή. Αν το συνεχίσει αυτό τότε στο τέλος θα μείνει μόνος του.
Και τέλος επιτρέψτε μου μία προσωπική αναφορά. Κύριε Δήμαρχε όταν σας λέμε ότι κάτι δεν γίνεται σωστά δεν σημαίνει ότι θέλουμε εμείς να πάρουμε την δουλειά. Το πελατειακό κράτος πρέπει να τελειώσει και ελπίζω να το πιστεύετε και εσείς αυτό. Σας ενημερώνουμε ότι πλέον ο κ. Καραμανέας ανήκει στη χορεία των συνταξιούχων αυτής της χώρας και εδώ και καιρό έχει σταματήσει κάθε επαγγελματι­κή δραστηριότητα. Και επίσης επειδή του είπατε σε κατ ιδίαν τυχαία συνάντηση ότι δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, σας λέμε ότι και εκεί είναι απόλυτα καθαρός και ενήμερος. Ως εκ τούτου Δήμαρχε όταν θέλετε να μιλή­σετε και να υπονοήσετε για το ήθος και την ακεραιότητα γνωστών προσώπων του δήμου μας, τουλάχιστον ενημερω­θείτε πριν, διότι κάποιος θα μπορεί να σας χαρακτηρίσει συκοφάντη, διαφορετικά.
Στην δεύτερη σελίδα θα διαβάσετε την επιστολή-διαμαρτη-ρία της κ. Γκούμα. Την απάντηση της κας Γκούμα την οποία δημοσίευσε πρώτη η εφημερίδα μας μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.





12 σχόλια:

  1. Στην Ιαπωνία κάνουν χαρακίρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι κριμα να ζηλευουν μεταξυ τους οι δημοτικοι συμβουλοι, ο ενας τον αλλο! Και ειναι κριμα γιατι βαλεται ενας ανθρωπος που ποτε δεν εχει δωσει δικαιωμα για τιποτα και ήταν παντα αψογος. Αλλα που να καταλαβετε οτι πισω απο αυτον τον ανρθωπο υπαρχει ενα παιδια και μια οικογενεια. Μαλλον ειναι ψιλα γραμματα για εσας! Μπραβο συνεχιστε ετσι στις φυλλαδες σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για τον Καραμανεα λες ότι δεν έχει δώσει ποτέ δικάιωμα ???

      Διαγραφή
  3. XARAKIRI NA ANEI O KARAMANEAS EXEI SPHLVSEI YPOLHCEIS.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΝ Κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ Κ. ΓΚΟΥΜΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ " ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ " ΠΛΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμιά φωτογραφία...''παίζει;;;''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κοσμος το χει τουμπανο για τις πηγές του εκδότη μας........ Όποιος εχει αμφιβολιες παει εισαγγελεα οχι στις εφημεριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΚΙ ΟΤΙΒΓΕΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί δεν μηνύει τον εκδότη της εφημερίδας ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΜΑ μπλεχτεις με πιτουρα σε τρων κι οι κοτες γιαυτο........ Κοριτσι μου μη παιξεις το παιγνιδι τους!!!!!!! ΔΗΜΑΡΧΕ γερά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας εισαγγελέας που σας χρειάζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή