Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ! ΕΦΤΙΑΞΕ ΦΟΥΣΚΑ ΥΨΟΥΣ 73 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ! ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ:Μίνι κράχ στην Wall Stret σήμερα. Αφιερωμένο σε όσους....

πίστευαν ότι «υπερβάλλουμε» και οτι η παγκοσμια οικονομία ειναι θωρακισμένη

image

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 80 ΔΙΣ, ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, ΥΨΟΥΣ 73 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΑ!
ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Έκρυβαν το πρόβλημα κάτω από το χαλί αλλά τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα CDS δείχνουν καταρρευση.
…και ο Σόιμπλε ψελλίζει ακόμα για Grexit…
Είναι τέτοια η μόλυνση που έχει επιφέρει η Deutsche Bank που δεν θα μιλάμε πλέον για οικονομικό ολοκαυτωμα αλλά για παγκόσμιο όλεθρο. Για να κατανοήσετε το μέγεθος, δείτε το γράφημα:

Η αριστερή στήλη δείχνει το Γερμανικό ΑΕΠ. Η μεσαία στήλη, το ΑΕΠ ολόκληρης της Ευρωζώνης και η δεξιά στήλη την έκθεση της Deutsche Bank που περιγράψαμε. Όπως καταλαβαίνετε, μπροστα της, τα μεγέθη της Ελλάδας ειναι μία ευθεία γραμμή. Με άλλα λόγια, η πτώση της Deutsche Bank ισοδυναμεί με χρεοκοπία 220 χωρών με το πρόβλημα της Ελλάδας.
Δείτε τώρα τι αποκαλύπτουν τα CDS τις τελευταίες ημέρες:

Ήδη βρίσκονται στα επίπεδα της εποχής Lehman Brothers, με την διαφορά οτι τότε η DB ήταν από τους διοργανωτές του κολοσσιαίου σκανδάλου.
Ουδείς μπορεί να στηρίξει αυτή την φούσκα όταν σκάσει και γνωρίζοντας την ιστορία, όταν σκάνε οι Γερμανοί, έχουμε παγκόσμιο πόλεμο.
Μην υποτιμάτε μάλιστα την πρόσφατη χολιγουντιανή ταινία «Το σορτάρισμα» η οποία πραγματευόταν το σκάνδαλο Lehman. Η ταινία περιγράφει την DB ως οργανωτή του σκανδάλου, κοινώς οι αμερικάνοι τραβούν το χαλί, τουλάχιστον επικοινωνιακά στους γερμανούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ολυμπία, από τα τέλη Νοέμβρη σημειώνονται κολοσσιαίες μετακινήσεις κεφαλαίων, αφού η πορεία στον όλεθρο ειναι εμφανής.
Αναμένονται λοιπόν εξελίξεις με φόντο τον επικίνδυνο Σόιμπλε να μιλά ακόμα για Grexit.

olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι σοβαροί οικονομολόγοι, αλλά και υψηλά ιστάμενοι σε υπουργεία ξένων κρατών, μιλάνε από το 2015 για παγκόσμιο οικονομικό 'κραχ'. Δεν το Προβλέπουν, το Σχεδιάζουν, αν καταλαβαίνουμε την διαφορά, μεταξύ των δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή