Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ...ΣΩΣΕ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΙΤΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΟΣΜΟ...

Χαμός έγινε στην κοπή πίτας της της παράταξης του Δημάρχου Αποστολόπουλου "Μαζί για την πόλη μας"! Τους έβαλε όλους να πουν και από έναν καλό λόγο, αλλά και να κόψουν ένα κομμάτι πίτας. Μέχρι και ο εκδότης  του "Αντίλογου" Δεληγιάννης είχε να πει καλά λόγια για τον Δήμαρχο! Οι εκπρόσωποι δε των άλλων παρατάξεων πέρασαν από τον πάγκο με την πίτα, έκοψαν ένα κομμάτι της και ευχήθηκαν για το νέο έτος. 
Δείτε τι έγινε...


 


ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Η παράταξη ‘Μαζί για την πόλη μας’ με Επικεφαλής τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο,  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τα μέλη της, αλλά και πολλούς άλλους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασίλειος Ξύδης, ο Επίτιμος Δήμαρχος Χολαργού κ. Χαράλαμπος Σκούρτης και ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κ. Δημήτρης Νικολάου.
Επίσης οι Επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, κ.κ. Περικλής Ζήκας, Χάρης Κουγιουμτζόπουλος,  Νίκος Αποστολόπουλος και  Καίτη Φασούλη.
Οι κ.κ. Κώστας Δεληγιάννης,   Δήμητρα Κούτρα , Γιάννης Παπαγεωργίου και Λευτέρης Αγγελής από τον τοπικό τύπο, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και ο Επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας ‘Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού’, Βαγγέλης Στογιάννης.
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την παράταξη με την παρουσία τους και υποσχέθηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι  συνεργάτες του θα συνεχίσουν να δουλεύουν για την πόλη μας,  με κίνητρο την αγάπη προς αυτή και τους πολίτες της.
Ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου, που παρ’ όλες  τις δυσκολίες δίνει καθημερινό αγώνα για το καλό της πόλης, αλλά και όλους τους πολίτες που καθημερινά επισκέπτονται το Δημαρχείο εκθέτοντας τα προβλήματά τους, γεγονός που βοηθά τη δημοτική αρχή στο έργο της.
Τέλος ευχαρίστησε το κατάστημα «Άρτος και Μέλι» για την προσφορά της βασιλόπιτας και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη, ειρήνη και πολλά χαμόγελα.


 

2 σχόλια: