Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΘΑΝΕ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΔΕΝΔΡΟ" ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ! ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ!

Ο άνδρας από την Ινδονησία που οι εικόνες των άκρων του είχαν συγκλονίσει τον κόσμο έχασε τελικά την μάχη για την ζωή προτού οι ...

γιατροί καταφέρουν να ανασχέσουν την πορεία αυτής της σπάνιας και παράξενης αρρώστιας
Ονομάστηκε από όλο τον κόσμο ως ο «άνθρωπος-δέντρο» μιας και δυσπλασία που αντιμετώπιζε έκανε τα άκρα του να μοιάζουν με κορμούς δέντρων. Η αρρώστια αυτή με την ονομασία "Δυσπλασία Lewandowsky-Lutz» είχε χτυπήσει από νεαρή ηλικία των 42χρονο Dede Koswara, ο οποίος κατάφερε τελικά να επιζήσει παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην καθημερινότητά του.
Όμως η υγεία του επιδεινώθηκε ξαφνικά το τελευταίο διάστημα, και παρά την εσπευσμένη εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Ινδονησίας και την χειρουργική επέμβαση, δεν κατάφερε να επιζήσει, χάνοντας την μάχη για την ζωή το πρωί της 30ης Ιανουαρίου που μας πέρασε.
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύματα συγκίνησης στην χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς ο Dede ήταν παράδειγμα θάρρους και επιμονής, καταφέρνοντας να επιζήσει για πάρα πολλά χρόνια κόντρα στις προβλέψεις και με όλα τα προβλήματα που δημιουργούσε αυτή η παράξενη αρρώστια στις σχέσεις του με την οικογένειά του, τους φίλους του, την δουλειά του.
Οι συγγενείς του λένε ότι ο Dede πάλεψε ως το τέλος με την ασθένεια, παρά το γεγονός ότι εκτός των άλλων είχε να αντιμετωπίσει και την δυσειδαιμονία του κόσμου που τον χαρακτήριζαν ως απόκληρο ή ακόμα και καταραμένο.
Ήθελε πάρα πολύ να καταφέρει να θεραπευθεί από αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη αρρώστια, και ως την τελευταία στιγμή ήλπιζε ότι θα βρισκόταν το φάρμακο που θα τον κρατούσε ζωντανό.
Όλα αυτά τα χρόνια είχε υποβληθεί σε αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις, όπου του αφαιρούνταν αυτά τα κονδυλώματα τα οποία αρκετές φορές ξεπερνούσαν σε βάρος τα 6 κιλά. Στα μεσοδιαστήματα αυτά ο Dede υπέφερε λιγότερο και ήταν πιο λειτουργικός για την οικογένειά του και τους φίλους του, όμως τα «δερματικά κέρατα» επέστρεφαν καθώς η αρρώστια ήταν πολύ επιθετική, αναγκάζοντάς τον και πάλι να απομονώνεται και να απομακρύνεται από τον περίγυρο.
Η εγχείριση που έγινε στα τέλη του Ιανουαρίου ήταν και η πιο δύσκολη μιας και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί πάρα πολύ, κάτι που τελικά τον οδήγησε και στον θάνατο.


briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου