Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ "ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Η συγκέντρωση για τα Ίμια πλασάρεται από τη ναζιστική οργάνωση ως εκδήλωση τιμής για τους πεσόντες αξιωματικούς στον παρ’ ολίγο πόλεμο...

με την Τουρκία. Στην πραγματικότητα, η 30η Γενάρη αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για μια ναζιστική φιέστα, με διεθνείς μάλιστα συμμετοχές. Ίσως το γεγονός ότι την ίδια μέρα οι εθνικοσοσιαλιστές όπου γης γιορτάζουν την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933 να παίζει κι αυτό τον ρόλο του…
Αν θεωρείτε αυτή την εκτίμηση υπερβολική, δείτε τη συμμετοχή των Γερμανών νεοναζί στη φετινή συγκέντρωση. Οι ίδιοι οι Γερμανοί νεοναζί του “Τρίτου Δρόμου” (έτσι λέγεται η νεοναζιστική γκρούπα που προσκλήθηκε από τη Χρυσή Αυγή και [τις] έφαγε στον Μπαϊρακτάρη) διαφημίζουν την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ιστότοπό τους.
der_III_weg_1Κι επειδή εμάς γενικά τα κρυμμένα νεοναζιστικά πρόσωπα δεν μας αρέσουν, τους έχουμε και ακάλυπτους εδώ (οι φωτογραφίες από το Vice).
der_III_weg_imia_3der_III_weg_imia_2der_III_weg_imia_1Και, βέβαια, η παρουσία αυτή δεν έμεινε σε μια απλή συμμετοχή στη συγκέντρωση για τα Ίμια.
Οι γερμανοί νεοναζί τίμησαν τους νεκρούς Γερμανούς φαντάρους στη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής στο νεκροταφείο του Διονύσου. Ιδού και οι φωτογραφίες που οι ίδιοι ανέβασαν στο διαδίκτυο.
der_III_weg_7der_III_weg_6der_III_weg_5der_III_weg_4der_III_weg_3der_III_weg_2Το προσκύνημα στο νεκροταφείο του Διονύσου είναι κάτι που κάθε εθνικοσοσιαλιστής που σέβεται τον εαυτο του είναι υποχρεωμένος να πράξει. Η Χρυσή Αυγή έχει αξιοποιήσει το γερμανικό νεκροταφείο για να μυήσει τα μέλη της στον εθνικοσοσιαλισμό. Υπάρχει μάλιστα η γνωστή φωτογραφία που έχει δει το φως της δημοσιότητας με τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής Παππά να χαιρετάει ναζιστικά στην είσοδο του νεκροταφείου.
Άραγε βρήκε την ευκαιρία ο Παππάς να ξεκλέψει λίγο από τον πολύτιμο κοινοβουλευτικό χρόνο του για να τιμήσει και αυτός – μαζί με τους Γερμανούς συντρόφους του – τους ήρωες της νιότης του;

9 σχόλια:

  1. Ας μην αναμασάμε και εδώ ακόμα την προπαγάνδα των νταβαντζήδων του MEGA του ANT1 και του SKAI οτι η Χρυσή Αυγή θα φέρει τον Χίτλερ.
    Είναι οι ίδιοι που μας λένε οτι αν βγούμε απο το ευρώ πεθάναμε
    Είναι οι ίδιοι που προσκαλούν κάθε μια ώρα απο έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και έναν της ΝΔ, παλιότερα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά από όσα διάβασα ανωτέρω προβληματίστηκα πολύ και
    ερωτώ, για να μου απαντήσει όποιος γνωρίζει:
    1) Από πού προκύπτει ότι οι Γερμανοί αυτοί είναι φασίστες;
    2) Η ιστοσελίδα στην οποία παραπέμπεται ο αναγνώστης έχει
    χαρακτηριστικά φασιστικού κόμματος;
    3) Στο νεκροταφείο που αναφέρεται ανωτέρω μόνο φασίστες
    Γερμανοί το επισκέπτονται ή και Γερμανοί οποιασδήποτε απόχρωσης
    κομματικής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τις ίδιες τιμές απέδωσε και ο Κωσταράκος πριν ένα χρόνο στο ίδιο κοιμητήριο. Δεν το αναφέρατε ούτε και το σχολιάσατε. ΑΓΕΕΘΑ να σου τύχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η φροντίδα του κοιμητηρίου αυτού γίνεται με εντολή της Γερμανικής
    κυβέρνησης και ιδρύθηκε το 1975, όταν στην Ελλάδα υπήρχε Δημοκρατία.
    Βλέπε:
    el.wikipedia.org/wiki/Γερμανικό_στρατιωτικό_νεκροταφείο_Διονύσου_-_Ραπεντόζης

    Η προπαγάνδα κατά του Ελληνικού κόμματος που το χαρακτηρίζουν, όπως το
    χαρακτηρίζουν, μήπως ζέχνει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άδικες υπερβολές κατά της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί η Χρυσή Αυγή να καλέσει αυτούς για την εκδήλωση των Ιμίων σύμφωνα με αυτά που βλέπω σε κάποιες φωτογραφίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσον αφορά τα Ίμια θα θέλαμε εκείνη την ημέρα των γεγονότων
      τουλάχιστον οι σύμμαχοί μας να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία
      εναντίον των Τούρκων.
      Την εξέφρασαν;
      Η συμπαράσταση γιατί να μας ενοχλεί;

      Διαγραφή
  7. Ωραία πηγή επιλεξατε να αναδημοσιεύσεις...jail golden dawn...διαφορετικά Σύριζα, Ανταρσυα, Μέρκελ και το κακό Σορό...παντημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραία πηγή επιλεξατε να αναδημοσιεύσεις...jail golden dawn...διαφορετικά Σύριζα, Ανταρσυα, Μέρκελ και το κακό Σορό...παντημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή