Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΫ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!! ΤΗ ΣΩΖΕΙ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ! ΣΕ ΠΟΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ;;;

Σκληρό βίντεο με την βολεϊμπολίστρια να σωριάζεται στη διάρκεια του αγώνα και ενώ στις εξέδρες βρίσκονταν οι γονείς της. 
Η ύπαρξη γιατρού και απινιδωτή την κράτησαν στη ζωή.Όλα αυτά στη...

Τζόρτζια, όπου η 17χρονη Κλερ Κρόφορντ κατέρρευσε στο τάραφλεξ την ώρα αγώνα λόγω καρδιακής προσβολής και σώθηκε χάρη στον απινιδωτή που υπήρχε στο γήπεδο του σχολείου Loganville Christian Academy.Η εικόνα είναι πραγματικά σοκαριστική. 
Η 17χρονη Κλερ πιάνει το στήθος της και πέφτει στο πάτωμα του γυμναστηρίου ενώ οι γονείς της στις εξέδρες έχουν παγώσει. Το προσωπικό το οποίο ήταν εκπαιδευμένο σε τέτοια περιστατικά αλλά και οι προπονητές έσπευσαν να καλέσουν πρώτες βοήθειες ενώ αρπάζουν τον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή και προχωρούν σε καρδιοπνευμονική ανάνηψη.
Μάλιστα το βίντεο το έχει τραβήξει ο πατέρας της νεαρής έφηβης, Έρικ ο οποίος έτυχε να γράφει με κάμερα την αναμέτρηση. Στο βίντεο φαίνονται τα πόδια της 17χρονης από το ισχυρό τράνταγμα.
Το ασθενοφόρο ήρθε στα επόμενα 11 λεπτά ενώ οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η Κλερ έπασχε από καρδιομυοπάθεια και υπεβλήθη σε τριπλή χειρουργική επέμβαση. 
Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η οικογένειά της δεν έχει ιστορικό καρδιακών προβλημάτων, ενώ η αθλήτρια παραδέχτηκε ότι είχε μικροτσιμπήματα στο στήθος πριν το συμβάν. 

http://tvonenews.com.cy/deite-to-binteo-pathainei-kardiakh-prosbolh-sto-mats

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου