Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΕΞΑΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ 25 ΔΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 96,5% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΗ ΠΑΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ!!!

Οι Τσίπρας-Καμμένος είναι πολιτικοί εγκληματίες που όμοιοί τους δεν έχουν ξαναϋπάρξει στην ιστορία του ελληνικού έθνους! Η εθνική καταστροφή που έχουν προκαλέσει δεν συγκρίνεται με κανενός άλλου προκατόχου τους, με κανέναν άλλο εθνοπροδότη, ούτε ακόμη καν και με τον Αλή Πασά που ήταν...


κατακτητής! Ούτε ο Αλή Πασάς δεν προκάλεσε τέτοιες συμφορές σαν και αυτές που έχουν επιφέρει οι Τσίπρας-Καμμένος μέσα σε ένα μόλις χρόνο που βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας!
Δείτε καλά το πιο πάνω γράφημα. Είναι ο δείκτης των τραπεζών όπως έκλεισε σήμερα: 23,92 μονάδες! Αυτός ο δείκτης είναι δεκαπλασιασμένος
από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν οι Τσίπρας-Καμμένος τον
δεκαπλασίασαν τεχνητά (πάνω φωτό=753,91 μονάδες) ώστε να φτάσουμε στα capital controls βάσει σχεδίου που είχανε συντονίσει με τους δανειστές και αμέσως μετά οδήγησε στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. 
Κατά την ανακεφαλαιοποίηση αυτή που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο δόθηκαν 25 δις ευρώ (από τα λεφτά του ελληνικού λαού) για να αιμοδοτήσουν το τραπεζικό σύστημα! Αυτά όμως εξανεμίστηκαν μέσα σε ελάχιστους μήνες. 
Υπολογίζεται ότι στους τελευταίους  3 μήνες μετά την ανακεφαλαιοποίηση εξανεμίστηκαν τα 25 από τα 25 δις ευρώ!!! Επίσης από τις 5 Φεβρουαρίου 2015 μέχρι σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2016, επί κυβερνήσεως δηλαδή Τσίπρα-0Καμμένου, οι τράπεζες απώλεσαν πάνω από το 96,5% της αξίας τους!!! Με άλλα λόγια οι Τράπεζες έχουν μηδενική αξία. Περισσότερα χρήματα στοιχίζει ένα μπακάλικο με τα πράγματά του και τον "αέρα" της επιχείρησης παρά μια τράπεζα!!!
Και αυτό το "επίτευγμα" ανήκει όλο στους Τσίπρα-Καμμένο!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου