Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ Η ΡΕΠΟΥΣΗ(;)!!! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞΩΡΑΪΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ-ΤΟΥΡΚΩΝ-ΜΟΓΓΟΛΩΝ!!!


Το θέμα δεν είναι καινούργιο. Έχει βγει στη δημοσιότητα εδώ και δυόμισυ χρόνια, ωστόσο (είτε είναι αληθινή είτε όχι) δεν απέχει της πραγματικότητας Και αυτό διότι η κυρία Ρεπούση 
σε κάθε στιγμή...

επιτίθεται στους Έλληνες, στην ιστορία (δεν υπήρξε Μικρασιατική καταστροφή αλλά συνωστισμός των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης), ακόμη και τη γλώσσα μας (την αρχαία ελληνική) την οποία χαρακτήρισε "νεκρή"! 
Εκτός των άλλων δείχνει και το πόσο λερωμένος πολιτικά είναι ο Τσίπρας ο οποίος τις τελευταίες ημέρες κάνει άνοιγμα για συνεργασία με τον Κουβέλη ο οποίος είχε στις τάξεις του τη Ρεπούση!
Μην ξεχνάμε ότι μαζί με την κα Ρεπούση υπάρχει και η αποκαλούμενη "νέα Ρεπούση". Πρόκειται για την κα Κουτσουραδή, διευθυντήρια του Κέντρου Ανθρωπινών Δικαιωμάτων του πανεπιστήμιου του Maltepe, μέλος κάποιου Ιδρύματος Τούρκων Φιλοσόφων και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φιλοσόφων, η οποία δήλωσε ότι "τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και ότι ο λεκτικός πλούτος της τουρκικής γλώσσας προσφέρει την δυνατότητα να διατυπωθούν οι πιο περίπλοκες φιλοσοφικές έννοιες"!!! 
Για την περίπτωση της νέας Ρεπούση έχει γράψει άρθρο δημοσιογράφος-τουρκολόγος ο Νίκος Χειλαδάκης:
Η τουρκική και όχι ελληνική, είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και με τον λεκτικό θησαυρό της τουρκικής γλώσσας, μπορούμε να… φιλοσοφήσουμε σε… πολύ υψηλά πνευματικά επίπεδα. Αυτά τα πρωτοφανή δεν την υποστηρίζει κάποιος Τούρκος διανοούμενος, ή ακαδημαϊκός, ή επιστήμονας, αλλά… μια Ελληνίδα καθηγήτρια πανεπιστημίου. Αυτή είναι η κύρια Ελένη Κουτσουραδή, διευθυντήρια του Κέντρου Ανθρωπινών Δικαιωμάτων του πανεπιστήμιου του Maltepe, μέλος κάποιου Ιδρύματος Τούρκων Φιλοσόφων και επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Φιλοσόφων. Η Ελληνίδα αυτή καθηγήτρια σε δηλώσεις της που δημοσιεύονται στον τουρκικό τύπο, ενστερνίστηκε την προσφάτως διατυπωθείσα άποψη του νέου πρόεδρου της Τουρκίας, Ταΐπ Ερντογάν, ότι τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και ότι ο λεκτικός πλούτος της τουρκικής γλώσσας προσφέρει την δυνατότητα να διατυπωθούν οι πιο περίπλοκες φιλοσοφικές έννοιες Το εντυπωσιακό είναι, ότι η άποψη αυτή του Τούρκου προέδρου και νέου επίδοξου χαλίφη της Τουρκιάς, Ταΐπ Ερντογάν, προκάλεσε έντονες συζητήσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, ενώ υπήρξαν και επικρίσεις στο πολιτικό πεδίο.
Και ενώ ακόμα και πολλοί Τούρκοι θεώρησαν σαν υπερβολικές αυτές τις απόψεις του Ερντογάν, ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε διατυπώσει την άποψη ότι την Αμερική δεν… την ανακάλυψε ο Κολόμβος αλλά μουσουλμάνοι ερευνητές, ήρθε η κύρια Ιωάννα Κουτσουραδή να τις στηρίξει, ισχυριζόμενη ότι πραγματικά τα τουρκικά είναι η γλώσσα της φιλοσοφίας και των επιστημών. Αυτά από μια Ελληνίδα, της οποίας η μητρική γλώσσα είναι τα ελληνικά, η γλώσσα με την οποία διδάχτηκε η φιλοσοφία και οι επιστήμες, η γλώσσα με την οποία γράφτηκε η Βίβλος και διδάχτηκε ο χριστιανισμός σε παγκόσμιο επίπεδο, η γλώσσα μέσω της οποίας διαδόθηκε ο πολιτισμός και έννοιες όπως δημοκρατία, ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα κ.α. Μάλιστα η κυρία Ελένη Κουτσουραδή δεν αρκέστηκε σε αυτές τις απόψεις, τις οποίες διακήρυξε και δημόσια. Συνεχίζοντας το πρωτότυπο αυτό φιλοτουρκικό κήρυγμα, κατέκρινε έντονα όσους μέσα στην Τουρκία αντιτίθενται στην τελευταία απόφαση του Ερντογάν να διδάσκονται τα οθωμανικά, δηλαδή στην ουσία μια γλώσσα μείγμα από τουρκομανικά, περσικά, αραβικά και με πολλές ελληνικές λέξεις, στην τουρκική εκπαίδευση. Σύμφωνα με την κυρία Κουτσουραδή, τα οθωμανικά είναι τα γνωστά τουρκικά, μια άποψη που καν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ακόμα και στην οθωμανική αυλή γίνονταν σαφής διαχωρισμός μεταξύ των οθωμανικών από την λαϊκή τουρκική, δηλαδή την τουρκομανική γλώσσα που μιλιόνταν από νομάδες στην Ανατολία και στην κεντρική Ασία. Σύμφωνα λοιπόν με την κυρία Κουτσουραδή η γνώση και των οθωμανικών είναι… φιλοσοφική γνώση.
Οι απόψεις αυτές, όπως ήταν επόμενο ενθουσίασαν πολλούς Τούρκους καθηγητές οπαδούς της νεοοθωμανικής «αυτοκρατορίας» του Ερντογάν, όπως ο Ahmet Inam, πρόεδρος του Ιδρύματος Τουρκικής Φιλοσοφίας, ο οποίος έσπευσε να επαινέσει την κυρία Κουτσουραδή για τις απόψεις της. Ο Ahmet Inam ανέφερε πως σύμφωνα με την κυρία Κουτσουραδή, είναι τελείως λάθος η άποψη ότι με τα τουρκικά δεν μπορείς να κάνεις φιλοσοφία και ανέφερε ότι η κυρία Ελένη Κουτσουραδή υποστηρίζει ότι με τη γνώση των τουρκικών ανεβαίνει το… φιλοσοφικό σου επίπεδο.
Μετά από όλα αυτά τα εκπληκτικά σε λίγο καιρό δεν μένει παρά να ακούσουμε πως και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός, όπως άλλωστε το υποστηρίζουν επίσημα οι τουρκικές ιστορικές θεωρίες, είναι… τουρκικής προέλευσης. Ότι ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Αρχιμήδης, o Ιπποκράτης, όλοι οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, μιλούσαν… τουρκικά ή οθωμανικά. Ότι όλη η αρχαιοελληνική φιλοσοφία είχε… τουρκική ταυτότητα. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγα χρόνια, εκείνη η ανεκδιήγητη υπουργός της, «Δια βίου μάθησης», είχε υποστηρίξει πως η μητρική γλώσσα των Ελλήνων θα πρέπει να είναι η…αγγλική.
Το άλλο έχουμε να πάθουμε και μάλιστα από υποτίθεται Έλληνες-ίδες το γένος!!!

13 σχόλια:

 1. Όλες οι πατσαβούρες , χανούμισες και λεσβίες που μισούν την Ελλάδα σνήκουν στην βρομο αριστερά και υπηρετούν ξένα συμφέροντα . Όλες αυτές έχουν κάνει μεγάλες περιουσίες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τελικά μήπως δεν είναι ούτε και Ελληνίδα?
  κάτι μου ''μυρίζει'' ότι είναι Τουρκάλα ''φυτευτή'' από μικρή ηλικία, κάτι σαν τους γενίτσαρους, αλλά κανονική Τουρκάλα με απ΄ ευθείας καταγωγή από τους Σελτζούκους.
  ΤΕΤΡΑΧΤΥΣ*

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απαντήσεις
  1. ΑΣ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ..........

   Διαγραφή
  2. Ρε τι ψεκασμένοι υπάρχουν που πιστευουν μπούρδες

   Διαγραφή
 5. Κόβω το κεφάλι μου ότι ότι δεν είναι Ελληνίδα, αυτή αηδιαστική ανθέλληνας. Το Ρεπούση - Ρεπουσή είναι σύγχρονο Αλβανικό επίθετο (μπορείτε να το βρείτε στο διαδύκτιο). Ποιός ξέρει από ποιούς Τουρκαλβανούς ή Εβραιοαλβανούς Ντονμέδες (εξισλαμισμένους), εχθρούς αυτής της Πατρίδας, κατάγεται και πούθε κρατάει η σκούφια της.... Της τσουράπως που τόλμησε ένα ολόκληρο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, του πιο καθαρόαιμου Ελληνισμού, του Ελληνισμού της Ιωνίας, να το κάνει ...γαϊτανάκι ... η βρώμα !!!!
  Είχε και το θράσος να χαρακτηρίσει "νεκρή" την αρχαία Ελληνική γλώσσα... ο γεννίτσαρος.!!!
  Μια γλώσσα που αναγνωρίζεται σαν "μητέρα των γλωσσών του κόσμου", ζωντανή εδώ και 3000 χρόνια!!
  Οι παππούδες μας από την Μάκρη, μιλούσαν την αρχαϊζουσα, μια γλώσσα που προσομοίαζε με την γλώσσα που μιλούν μέχρι σήμερα οι Κύπριοι αλλά και οι Πόντιοι...!!!
  Λιβίσιον - Παρίσιον
  Πόλις των Μακρινών,
  υπερβαίνει των Αθηνών...
  Αυτό έλεγε η γιαγιά μου και έκλεγε, για την πατρίδα που έχασε, το ΛΙΒΙΣΙ της Μάκρης. που σήμερα είναι γνωστό σαν "ΧΩΡΙΟ _ ΦΑΝΤΑΣΜΑ". Γιατί ποτέ δεν κατοικήθηκε έκτοτε... Οι Τούρκοι φοβήθηκαν, λένε, την κατάρα από το αίμα των Ελλήνων.... που χύθηκε ποτάμι ...σ' εκείνον τον ...."συνωστισμό" !!!!!
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ όλοι σας... που βάλατε μια βλοσυρή μισέλληνα να σκαλίσει πληγές που ακόμη δεν έκλεισαν στις καρδιές των Ελλήνων, και ούτε θα κλείσουν ...όση προπαγάνδα κι αν κάνετε.!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Κόψτο ηλίθιε τι μας τα πρήζεις;

   Διαγραφή
 6. Ο ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ 07/02/2016.........................Και να φανταστει κανεις οτι την παραταξη αυτη, (ΔΗΜΑΡ) νομιζω την ελεγαν , την ψηφισα οχι για κανεναν σοβαρο λογο που να μου εκφραζει την πολιτικη μου κατευθηνση, αλλα να μωρε, για την αλλαγη. Που να φανταστω οτι αυτη η ΤΣΟΥΛΑ ηταν τουρκαλα?? Βλεπετε αυτες ολες οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ( ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ), κρυβουν με επιμελια την αγνωτητα τους, αλλα πια αγνωτητα??- πια τρυπα - ειναι διατρυτες. Αφου εγω ο μαλλακας ΕΛΛΗΝΑΣ την εβαλα στη βουλη, μου βγηκε ολη η βρωμια της συγκεκριμενης καριωλας, που με υφος δεκα καρδιναλιων ελεγε τις βδελυρες της αποψεις για την ταλαιπωρη ΠΑΤΡΙΔΑ μας, κανοντας με να νιοσω ακομα πιο ηλιθιος που την ψηφισα. ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΑΣ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΗΦΟ!!!!!! ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΙΟΜΕΝΟΣ ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7912615705426987870#allposts

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7912615705426987870#allposts

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ? Ο ΓΑΠ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ? ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΑΤ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕΜΠΟΥΣΗ ΜΟΝΟ. ΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ? ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή