Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΡΤ: "ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ"!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!

«Επειδή έχεις ωραίο μουτράκι, με ένα μακιγιάζ, μπορεί να είσαι χρήσιμη...

στο σχεδιαζόμενο δελτίο στις 6:00 το πρωί. Αν δεν υπακούσεις σε αυτά που σου λέμε δεν ξέρεις τι έχεις να πάθεις».
Αυτό φέρεται να είπε η ΕΡΤ στη δημοσιογράφο Αντριάνα Παρασκευοπούλου σύμφωνα με όσα υποστηρίζει  ο δικηγόρος της Μ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος συνεχίζει τον «πόλεμο» των ανακοινώσεων με τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα.
Μέσω του δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, η Αντριάνα Παρασκευοπούλου δίνει την απάντησή της στην ανακοίνωση της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας μια απίστευτη φράση που της είπε στέλεχος της δημόσιας τηλεόρασης.
Στην απάντηση της παρουσιάστριας αναφέρονται τα εξής…
Προς αποκατάσταση της τρωθείσας αληθείας από την ΕΡΤ υπογραμμίζονται τα παρακάτω:
Ι. Ουδέποτε ορίσθηκε από την διοίκηση της ΕΡΤ η κ. Αντριάνα Παρασκευοπούλου ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στις 6:00 π.μ. και αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες (άλλωστε για πολλά χρόνια στο παρελθόν εργαζόταν από τις 4 τα ξημερώματα, στις ενημερωτικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης για να συμβάλει στην πληρότητα τους).
ΙΙ. Της ανακοινώθηκε εγγράφως να εργαστεί ως συντάκτρια στο δελτίο των 12.00 και το πράττει με συνέπεια.
ΙΙΙ. Στέλεχος της Διοίκησης της ΕΡΤ με απαξιωτικό ύφος προς γυναίκα και απειλητικό, προς εργαζόμενη δημοσιογράφο, της ανέφερε ότι «επειδή έχεις ωραίο μουτράκι, με ένα μακιγιάζ, μπορεί να είσαι χρήσιμη στο σχεδιαζόμενο δελτίο στις 6:00 το πρωί», με την προειδοποίηση –συγχρόνως- ότι «εάν δεν υπακούσεις σε αυτά που σου λέμε, δεν ξέρεις τι έχεις να πάθεις».
Τέλος, υπενθυμίζω ότι η αξία του ανθρώπου προστατεύεται από το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το Διεθνές σύμφωνο του Ο.Η.Ε. για τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα του ανθρώπου.
πληροφορίες από paraskhnio.gr και scoops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου