Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΩ! ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ HOT SPOTS ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Κάτοικοι προσπάθησαν να μπουν στο πρώην στρατόπεδο στη λίμνη Πυλίου, όπου γίνονταν εργασίες για την κατασκευή hot spot - Οι αστυνομικοί τους σταμάτησαν με δακρυγόνα...








Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τη 13.00 στη λίμνη Πυλίου στην Κω, ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ και πολίτες. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί, αφού πληροφορήθηκε ότι στο πρώην στρατόπεδο της 148 στο Πυλί εργαζόταν εκσκαφέας. Επιχείρησαν να μπουν από την είσοδο και ενεπλάκησαν με τα ΜΑΤ, που τους έριξαν δακρυγόνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν πολίτες και ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού Στ. Μαλιλής στο χέρι. Οι συγκεντρωμένοι πολίτες έχουν εξαγριωθεί και παραμένουν στο σημείο με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι...
ΦΩΤΟ από kostoday.comΦΩΤΟ από kostoday.com
ΦΩΤΟ από kostoday.comΦΩΤΟ από kostoday.com
Εν τω μεταξύ από τις 08:00 το πρωί, κλούβες και περιπολικά της αστυνομίας έκλεισαν τον δρόμο απέναντι από την express service, προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στην περιοχή Φωκάλια. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο για να διαμαρτυρηθεί, για τη δημιουργία hot spot στην περιοχή. Οι δυνάμεις των ΜΑΤπαρατάχθηκαν στο σημείο, με τους κατοίκους να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης...
ΦΩΤΟ από kostoday.comΦΩΤΟ από kostoday.com
ΦΩΤΟ από kostoday.comΦΩΤΟ από kostoday.com
ΦΩΤΟ από kostoday.comΦΩΤΟ από kostoday.com
Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο τύπου Σινούκ που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας στο νησί, δεν κατάφερε να προσγειωθεί αρχικά στο προκαθορισμένο σημείο, καθώς όταν έγινε αντιληπτό από διαδηλωτές, ξεκίνησαν επεισόδια, με τους αστυνομικούς να κάνουν περιορισμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων για να τους απομακρύνουν.
Η ατμόσφαιρα έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αποπνικτική και για λόγους ασφαλείας, ο πιλότος έκανε στροφή προς τη Λέρο... Λίγη ώρα αργότερα όμως επέστρεψε και ο υπουργός κατέβηκε σε άλλη έκταση για να δει άλλο χώρο που έχει προταθεί για την δημιουργία hot spot, αφού όπως φαίνεται δημιουργείται πρόβλημα με το οικόπεδο Κανταρζή, αφού οι ιδιοκτήτες αρνούνται να το παραχωρήσουν.
Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο προσγειώθηκε σε χώρο πίσω από τον Ιππικό Όμιλο. Ο Υπουργός κατέβηκε συνοδευόμενος από μηχανικούς και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, έκανε μια σύντομη περιήγηση στο ακίνητο και αναχώρησε αμέσως.
ΦΩΤΟ από vimatisko.grΦΩΤΟ από vimatisko.gr
Πηγή: kostoday.com, newsit.gr (τίτλος: δικός μας)

2 σχόλια:

  1. Όπου βρείτε Τσίπρα-Καμμένο και όλους της μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους προστατευόμενούς τους σπάστε τους στο ξύλο μέχρι θανάτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κυβερνώντες πρέπει να είναι προνοητικοί, να προβλέπουν
    τι συνέπειες μπορεί να έχουν στο μέλλον οι πράξεις τους
    και να σταθμίζουν τα υπέρ και τα κατά.
    Κάποιοι Ευρωπαίοι πολιτικοί πήραν ήδη κάποια μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή