Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΡΟΛΑ, ΠΑΡΑΛΥΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟ!

Σήμερα η χώρα κατεβάζει ρολά. Τουλάχιστον ελπίζουμε να παραλύσει ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας ώστε να δώσουν ηχηρό μήνυμα στους υπόδουλους Τσίπρα-Καμμένο οι οποίοι αποφάσισαν να παραδώσουν...


στους τοκογλύφους και επί πίνακι τις... κεφαλές του ελληνικού λαού! Με το ασφαλιστικό που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση καταδικάζει το σύνολο των ελεύθερων επαγγελματιών και εργαζομένων. Αυξάνει κατά 5 φορές τις ασφαλιστικές εισφορές, οδηγώντας στην καταστροφή εκατομμύρια ελληνικά νοικοκυριά. Πρόκειται για δολοφονικό χτύπημα στην καρδιά της μεσαίας τάξης η οποία οδηγείται σε αφανισμό!
Θα δούμε κατά πόσον ο ελληνικός λαός θα αντισταθεί ή θα σκύψει και αυτός το κεφάλι. Με το φως της ημέρας θα φανεί αν και κατά πόσον θα έχει μεγάλη επιτυχία η σημερινή απεργία. 
Απεργία λοιπόν έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κόντρα στο νομοσχέδιο για το προωθούμενο ασφαλιστικό. 

Η κεντρική συγκέντρωση θα γίνει στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ του ΠΑΜΕ στις 10:30 στην Ομόνοια.
Στην κινητοποίηση συμμετέχουν, επίσης, η ΓΣΕΒΕΕ (επαγγελματοβιοτέχνες) και η ΕΣΕΕ (έμποροι) οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστή συγκέντρωση στην οδό Μητροπόλεως 42 μπροστά στα γραφεία της ΕΣΕΕ.
 Στην Αθήνα κατεβαίνουν οι αγρότες από τα μπλόκα όλης της χώρας προκειμένου να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις.
Η αρχή έγινε ήδη με την 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων που έληξε στις 6 το πρωί της Πέμπτης.

  φωτό:thetoc.gr

4 σχόλια:

  1. Από τη μία γράφετε για δολοφονικό χτύπημα με το ασφαλιστικό το οποίο και βέβαια είναι, και από την άλλη περιμένετε να δούμε αποτελέσματα με μια 24ωρη απεργία. Αυτή η κίνηση υποτίθεται ότι είναι αντίσταση; Δηλαδή μας λέτε ότι τώρα θα συγκινηθούν ή θα φοβηθούν και θα κάνουν πίσω αυτά τα υπόδουλα ανθρωποειδή που ρήμαξαν τα πάντα σε όλη την Ελλάδα. Όσο άλλαξε κάτι μέσα σε όλα τα χρόνια που πέρασαν και καταλήξαμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Όλοι μας ανά πάσα στιγμή όταν θίγεται ο εγωισμός μας ή το οποιοδήποτε συμφέρον μας, κοιτάμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου. Και πιο πολύ διαλύσαμε με τα κόμματα. Αντί να ενωθούμε όλοι μαζί ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, κοιτάμε τι θα μας πεί το κόμμα και αναλόγως πράττουμε, και χώρια που γινόμαστε εχθροί με τον συνάνθρωπό μας επειδή δεν πιστεύει στο κόμμα που εμείς πιστεύουμε. Κατά τα άλλα θα λύσουμε τα προβλήματα με μια 24ωρη απεργία. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό βολεύει τους εκάστοτε κυβερνώντας, και το μόνο που έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα, είναι ο διχασμός μεταξύ μας. Εύχομαι με αυτή την απεργία που ξεκίνησε να μην κάνει κανείς πίσω και να συνεχίσουμε με πολύ μεγαλύτερη πίεση και όχι να μας κοροϊδέψουν πάλι πέφτοντας η κυβέρνηση να αναλάβει μία άλλη χωρίς να αποσυρθούν όλα τα μέτρα που μας έχουν επιβάλει και όχι βέβαια μόνο τα οικονομικά. Τα άλλα μέτρα που μας διαλύουν σαν Έλληνες με τα πιστεύω μας τα ήθη και έθιμά μας και σωρεία σε πόσους άλλους τομείς για να μην μακρυγορώ, είναι πολύ χειρότερα. Με αυτά μπόρεσαν και μας έφεραν σε αυτή την οικονομική εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα όσον αφορά για το διχασμό που έγραψα πιο πάνω. Προ ολίγου σε μια άλλη ανάρτησή σας για το πρόστιμο που επέβαλαν σε συνάνθρωπό μας για τα διόδια που δεν πλήρωνε δείτε μήνυμα σχολιαστή. "ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ . ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΒΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ . ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ". Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε τον νόμο αυτό, δηλαδή να είναι παράβαση του ΚΟΚ; Αλλά έχει σημασία αυτό; Αφού όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν. Αλλά είναι αυτό που είπα πιο πάνω. Κατάφεραν με τα χρόνια να διχαστούμε τελείως, και να ευχαριστιόμαστε με το πάθημα του άλλου επειδή είναι αντίθετος με εμάς και τα πιστεύω μας και σαν και αυτόν τον σχολιαστή βέβαια είναι χιλιάδες κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ Τ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ,ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυνηγήστε τους μέχρι το Γράμμο - Βίτσι - Αλβανία. Οπως τους παππούδες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή