Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ: "ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ..."!

Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη

Με όλο το σεβασμό στο έργο σας και τον σημαντικό ρόλο που επιτελείτε...

στην ενημέρωση των πολιτών του Χολαργού και του Παπάγου θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ σχετικά με την δημοσίευση των φωτογραφιών που αναρτήσατε παράλληλα με την απάντηση του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου προς εμένα σχετικά με το θέμα των εγκαταλελειμμένων αθλητικών εγκαταστάσεων.
Πιστεύω ότι κανόνες δεοντολογίας υπαγορεύουν τουλάχιστον να σημειώνατε στο ρεπορτάζ, αφού δεν πρόκειται για πληρωμένη καταχώρηση, ότι εκτός του οικοπέδου Σωράνου και Νευροκοπίου (πρώτη φωτογραφία εδώ) καμία άλλη φωτογραφία που αναρτήσατε, δεν αφορά τις 14 εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις που εγώ σημείωσα. Πολύ ορθώς αναρτήσατε την απάντηση του Δημάρχου την οποία κατά την άποψή μου θα έπρεπε να συνδέσετε και με link στην δική μου ανακοίνωση έτσι ώστε κάθε καλόπιστος αναγνώστης να βγάλει τα συμπεράσματά του για το τί ακριβώς λέω εγώ και πόσο σχετική με την ανακοίνωσή μου είναι η απάντηση του Δημάρχου.
Ομως, η συνοδεία του άρθρου από ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του δήμου που εγώ υποδεικνύω, θεωρώ ότι είναι αποπροσανατολιστική και αντιδεοντολογική για μια δημοσιογραφική αποτύπωση.
Κατά τα άλλα, με την ευκαιρία θα ήθελα να σας συγχαρώ για την σοβαρή δουλειά που κάνετε και το δύσκολο έργο που επιτελείτε στην πληροφόρηση των συνδημοτών μας.

Ευχαριστώ Χάρης Κουγιουμτζόπουλος


ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
Mob: 6973.401648

Σχόλιο δικό μας: Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια όσο και για τις παρατηρήσεις σας.Έχετε δίκιο σε ό,τι αφορά το link που επισημαίνετε ότι θα έπρεπε να βάλουμε, ωστόσο για τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο δήμαρχος και οι οποίες, όπως λέτε, δεν ανταποκρίνονται στις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις του δήμου που εσείς υποδεικνύετε, γι' αυτό υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος.

1 σχόλιο:

  1. Πάλι φωτογραφίες έστειλε ο ''άρχοντας'' και αυτή την φορά τις έστειλε και λάθος...καταλάθος(;)
    Έλεος πιά, με αυτές τις ''φωτογραφίες..!'' Έργο δεν γίνεται με φωτό, αυτό πότε θα το καταλάβεις; Το 2019;
    Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις; Κάνε έργα, αλλιώς πάρε και τους τσιπρογενείς ''φίλους σου'' και αδειάστε μας την γωνιά!
    `Ζ΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή