Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» έκανε τη γιορτή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2016 στην κατάμεστη από...

πολίτες αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 29/1. Ο επικεφαλής της Κίνησης Γιάννης Σταθόπουλος, Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, έκανε απολογισμό της δουλειάς που έγινε στο Δήμο από την ανάληψη καθηκόντων και ευχαρίστησε τα μέλη και στελέχη της Κίνησης για την αφοσίωση και δράση στον τομέα ευθύνης τους, κάνοντας ονομαστική αναφορά.
«Είμαστε εδώ με την ψήφο του λαού της Αγίας Παρασκευής», δήλωσε, «για να υπηρετήσουμε τους πολίτες με αποφασιστικότητα, ανιδιοτέλεια και καθημερινή δουλειά. Αυτή είναι η μόνη μας επιθυμία και θα συνεχίσουμε με κέφι, δημοκρατία, αποτελεσματικότητα και διαφάνεια να στηρίζουμε την κοινωνία και να αλλάξουμε την πόλη σε τομείς όπου υστερεί».
Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε συγκεκριμένα προβλήματα της πόλης όπως και σε έργα και δράσεις του Δήμου που ήδη προχώρησαν: στη Βιοκλιματική Ανάπλαση Κοντοπεύκου, στις Κοινωνικές Δομές και την Κοινωνική Πολιτική (Κοινωνικό Μαγειρείο, Παντοπωλείο, Φαρμακείο, Φροντιστήριο, Ανταλλακτήριο, πρόσφυγες, επιδόματα, Πρόνοια κ.ά.), στην αναβάθμιση Αθλητικών Χώρων, στα έργα που έγιναν σε όλες τις συνοικίες, στο Δημοτικό Κινηματογράφο, στις μεγάλες πολιτιστικές δράσεις της Βιβλιοθήκης, του ΠΑΟΔΑΠ και του Δήμου, στη δουλειά των Παιδικών Σταθμών, στις δράσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητας, στη αποκατάσταση των κτιριακών προβλημάτων των Σχολείων της πόλης, στα έργα που έγιναν και εκείνα που θα δημοπρατηθούν το 2016 με τη βοήθεια και οικονομική κάλυψη της 

Περιφέρειας, για το «άνοιγμα» του Δήμου στους πολίτες και τους συλλόγους, για τη σταθερή υπεράσπιση του δημόσιου χώρου και τις ενέργειες απόκτησης Πολιτιστικού Κέντρου που έχει ανάγκη η Αγία Παρασκευή, για την υπεράσπιση των εργαζομένων στην υπόθεση φακέλων ΙΔΑΧ για την υπεράσπιση των εργαζομένων, στην προσθήκη ειδικών γιατρών στα Δημοτικά Ιατρεία, στην ενίσχυση του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ», στη στήριξη δομών Αλληλεγγύης, στις δράσεις του Δήμου για τα αδέσποτα σε συνεργασία με τους Ζωόφιλους Αγίας Παρασκευής, στην αναβάθμιση της καθαριότητας, στις δράσεις ανακύκλωσης, στην υπογειοποίηση κάδων στην Κεντρική Πλατεία, στη δημιουργία Πράσινου Σημείου (Green Point), στα νέα πυροφυλάκια στον Υμηττό από τον ΣΠΑΥ, στην αναβάθμιση και πιστοποίηση δέκα Παιδικών Χαρών του Δήμου το 2015 που θα ολοκληρωθεί το 2016, στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης, στο Γραφείο Ενημέρωσης Ανέργων-Ανασφάλιστων όπως και στο Γραφείο Συμβουλευτικής για συνταξιοδοτικά-ασφαλιστικά θέματα, στις μειώσεις τελών οικιών, καταστημάτων και τραπεζοκαθισμάτων, στις δράσεις με την ΕΝΕΒΑΠ (και στις γιορτές), στον «Αστυνόμο της Γειτονιάς», στη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου, στις Συνελεύσεις Γειτονιάς, στις αυτοδιοικητικές συνεργασίες κ.ά. 
Ο Γ. Σταθόπουλος ευχαρίστησε επίσης όλους τους υπαλλήλους του Δήμου για την καθημερινή δουλειά τους και δήλωσε ότι το λειτούργημα που επιτελούν είναι στην υπηρεσία των πολιτών. Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας που είχε δώρο βιβλία για δύο τυχερούς. Σημειώνουμε μεταξύ πολλών την παρουσία του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Γερ. Βλάχου, του πρ. Δημάρχου Λεον. Χατζηανδρέου, των Αντιδημάρχων Σπ. Παπαγεωργίου, Γ. Σιδέρη, Ελ. Πετσατώδη, Π. Γκόνη και Κ. Χατζηανδρέου, του Π. Γαβρά Περιφερειακού Συμβούλου, των Δημ. Συμβούλων Σπ. Γιώτσα, Μαργ. Δημητρίου και Σ. Αϊδίνη Προέδρου και Αντιπροέδρου ΠΑΙΣΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ Προέδρου ΠΑΟΔΑΠ, Τερψ. Γκιόκα και Μ. Κοντοπούλου Προέδρου και Αντιπροέδρου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μουσείο «Αλέκος Κοντόπουλος», Δ. Κονταξή, Στ. Ψύλλα, Β. Σταθουλοπούλουκαι Γ. Λογοθέτη Εντεταλμένων Δημ. Συμβούλων, του Προέδρου Κρητών Μ. Κρασανάκη με μέλη του Δ.Σ., της Προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου με μέλη του Δ.Σ.,της Προέδρου του Συλλόγου Κατοίκων Κονόπευκου Β. Κουτσογιάννη, του Προέδρου Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Β. Σαβίδη με μέλη του Δ.Σ., του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Κατοίκων Πευκακίων Κ. Παπουτσή, της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων ΑμεΑ Ελ. Μίζη,  του Προέδρου Συλλόγου Ανεγέρσεως Ναού Αγ. Αναργύρων Γ. Αρβανιτάκη, της Προέδρου των Μικρασιατών Β. Παπαγεωργίου, από το ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών της  Κ. Γκιόλια, της Αντιπροέδρου του Βόλεϊ Α. Μπονάρου, του Προέδρου του Μπάσκετ Ανδρών Γ. Οικονόμου, του Προέδρου Επιστημόνων Μιχ. Φιλιππίδη, του Θ. ΚαραγιώργουΠροέδρου «Πανδώρας», μελών του Δικτύου Αλληλεγγύης, του Προέδρου των «Χοροταξιδευτών» Μ. Βαλιλή, της Αντιπρ. Αρκάδων Κ. Γιαννοπούλου με μέλη του Δ.Σ., του Μιχ. Μεσσήνη μαέστρου της Χορωδίας Κρητών με την Αγγ. Στρατάκη υπεύθυνη της Χορωδίας, του Βαγγ. Ρακαντά Προέδρου του Συλλόγου Δωρητών Οργάνων Σώματος, της Προέδρου Δ.Σ. Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων «Αργώ» Γεωργ. Πίσπα, του Αντιπρ. ΠΑΟΔΑΠ Δημ. Βαλασιάδη, μελών Δ.Σ. Νομικών Προσώπων κ.ά.
πληροφορίες από thessi.gr
pita parataxi agia paraskevi stathopoulou 2016 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου