Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Για δεύτερη φορά κατάφεραν διαδηλωτές να αιφνιδιάσουν τους...

αστυνομικούς που φρουρούν την οδό Ηρώδου του Αττικού και να στήσουν πανό με συνθήματα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
AdTech Ad

Την προηγούμενη φορά, διαδηλωτές του ΠΑΜΕ για να ξεγελάσουν τους αστυνομικούς έφτασαν στο σημείο με τουριστικά πούλμαν και αιφνιδιαστικά βγήκαν και άνοιξαν τα πανό, παρά τις εντολές που υπάρχουν για την αποφυγή ανάλογων καταστάσεων.
 
Αυτή την φορά και περίπου στις 9 το πρωί, μόλις 10 άτομα, αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες, που ήταν τόσοι για να μην τραβήξουν την προσοχή, στάθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και έβγαλαν μέσα από τις στολές τους πάνινα πανό με συνθήματα τα οποία άνοιξαν και στάθηκαν έξω από το Μαξίμου. 
Οι αστυνομικοί που φρουρούσαν το σημείο αιφνιδιάστηκαν για άλλη μία φορά, ενώ τα συνθήματα στα πανό έγραφαν «Αλέξη για σκοτώνεις τον λαό σου», «οι νεκροί μας δεν θα δικαιούνται σύνταξη;», «η μάνα μου είναι καθαρίστρια», «ο πατέρας μου είναι αγρότης», «πενταμελής οικογένεια όλοι άνεργοι» κλπ.
Μετά από περίπου 40 λεπτά οι αστυνομικοί της φρουράς απομάκρυναν με ήπιο τρόπο τους συναδέλφους τους. Υπενθυμίζεται, πως σήμερα στις τέσσερις το απόγευμα τα Σώματα Ασφαλείας έχουν προγραμματισμένες κινητοποιήσεις και πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας.
είχαμε και νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά με τρεις γυναίκες, που διαμαρτύρονταν για την κατάργηση του ΝΑΤ.
Για άλλη μια φορά αιφνιδιάστηκαν οι αστυνομικοί, με τις γυναίκες να φωνάζουν συνθήματα και να επιχειρούν αν ανοίξουν πανό.
AdTech Ad
Άνδρες της φρουράς του Μεγάρου Μαξίμου, έτρεξαν στο απέναντι πεζοδρόμιο και πήραν το πανό, χωρίς ωστόσο να υπάρξει ένταση.
Υπήρξε μια μικρή συζήτηση και οι διαμαρτυρόμενες αποχώρησαν, ενώ αργότερα τους επεστράφη και το πανό.
Ήταν το δεύτερο περιστατικό, μέσα σε λίγες ώρες, με διαδηλωτές να φτάνουν έξω από το Μαξίμου, χωρίς να τους σταματάει κανείς, γεγονός που εγείρει ερωτηματικά για τα μέτρα ασφαλείας.
news247.gr (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου