Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ! ΑΥΡΙΟ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ 21 ΧΛΜ. ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ!

Ξεκινά αύριο στις 10.00 η πολύ δύσκολη διαδρομή 21 χλμ. στον Υμηττό! Μια από τις πιο επίπονες χιλιομετρικές αποστάσεις η οποία έχει ως αφετηρία το στάδιο στο νταμάρι και ανεβαίνοντας μέσα από....

κακοτράχαλα και επικίνδυνα μονομάτια στον Υμηττό, φτάνει ως το Προσήλιο (όρια Παιανίας) και στρίβοντας δεξιά σε ανηφόρα (απόστασης περίπου 2 χλμ) κάνει τον γύρο του βουνού, ερχόμενη πάλι στα όρια Χολαργού-Παπάγου και από 'κει κατηφορίζει πάλι  για το στάδιο. 
Η αυριανή διαδρομή αναμένεται να είναι από τις πιο δύσκολες των τελευταίων ετών, κυρίως γιατί σήμερα χιονίζει στο βουνό και αύριο -αν και δεν αναμένεται χιονόπτωση- ό,τι έχει απομείνει θα έχει μετατραπεί σε λάσπη ή σε κάποια σημεία θα έχει απομείνει πάγος. 
Αύριο το πρωί η θερμοκρασία θα βρίσκεται κάτω από το μηδέν (λίγο πριν από την ανατολή του ηλίου), ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα η θερμοκρασία ίσα που θα έχει σκαρφαλώσει λίγους βαθμούς πάνω από το μηδέν. 
Στο παρακάτω γράφημα δείτε τι καιρός θα επικρατήσει αύριο στον Χολαργό, σύμφωνα με το freemeteo.gr. Προσοχή, οι θερμοκρασίες και οι καιρικές συνθήκες αφορούν στον Χολαργό και όχι στον Υμηττό, όπου υπολογίστε ότι η θερμοκρασία θα είναι ακόμη πιο χαμηλή. 
Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και αθλητριες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου