Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΣΦΑΞΕ 43ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝ Η...ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙ!!!

Τον έσφαξε για την διεκδίκηση ενός ΤΑΧΙ...Η δολοφονία του 43χρονου φέρνει στη μνήμη εκείνη του Μανώλη Καντάρη.
Άγριο έγκλημα αττό αλλοδαπό με θύμα έναν 43χρονο Έλληνα στο κέντρο της Αθήνας..


Οπως έγινε γνωστό, τα ξημερώματα στη συμβολή της Σταδίου με την Κολοκοτρώνη δύο άτομα έκαναν ταυτόχρονα σήμα σε ταξί και συνεπλάκησαν για το ποιος θα επιβιβαστεί.

Ο δράστης του εγκλήματος, σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλλοδαπός.

Ο δράστης έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο, μάλλον μαχαίρι και κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στον λαιμό και στον θώρακα του 43χρονου.

Ο 43χρονος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. από το κέντρο της Αθήνας όπου βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο και διακομίστηκε νεκρός στο νοσοκομείο «Ελπίς».

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του και μετά από εξέταση διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα από μαχαίρι στον τράχηλο και στον θώρακα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης ήταν αλλοδαπός και το θύμα 43χρονος Ελληνας ο οποίος ξεψύχησε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ    Αιτία
ήταν γ διεκδίκηση ενός TAX.

Τόσο ο δράστης όσο και ο ταξιτζής αναζητούνται.

Η δολοφονία του 43χρονου φέρνει στη μνήμη εκείνη του Μανώλη Καντάρη που μαχαιρώθηκε από δύο αλλοδαπούς στην οδό Γ Σεπτεμβρίου κοντά στο σπίτι του. για μια κάμερα την οποία είχε πάνω του το θύμα προκειμένου να απαθανατίσει την κόρη του που θα γεννιόνταν σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη γενική αστυνομική διεύθυνση έχει προσαχθεί έναν 27 χρόνος νεαρός και εξετάζεται.
eglimatikotita.gr

2 σχόλια:

  1. Μπουρδέλο η χώρα . ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ με τον ΒΡΟΜΟ ΣΥΡΙΖΑ να λεηλατεί τα πάντα γύρω μας και οι περισσότεροι από εσάς να είστε προκλητικά αδιάφοροι . Το ίδιο αδιάφοροι και επικίνδυνοι είναι οι ψευτοπαράγοντες ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ Χολαργού Παπάγου . Γράφουν κάποιες ανοησίες και νομίζουν ότι γράφουν άρθρα . Σε λίγο καιρό οι ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα αρχίσουν να σφάζουν και να βιάζουν σαν τα ΚΤΗΝΗ / ΟΡΚ . ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι λέτε τώρα! Κτήνη! Κατατρεγμένοι είναι οι άνθρωποι, που ήρθαν εδώ για να δουν μια άσπρη μέρα! Ε... τώρα, αν σκοτώνουν και μερικούς... τι πειράζει... είμαστε 10 εκατομμύρια (αν είμαστε, ακόμη)... πρέπει να λιγοστεύουμε σιγά σιγά για να υπάρξει χώρος να απλωθούν οι ισλαμοθρεμένοι. Να ξέρατε μόνο τι χρήμα διοχετεύεται γενικώς προς πάσα κατεύθυνση για το απαραίτητο "μασάζ" της κοινής γνώμης!
    Τι χρήμα! Α π ί σ τ ε υ τ ο χ ρ ή μ α!
    Αλλά ο Έλληνας βολεμένος στον καναπέ του και στον μισθουλάκο του... βλέπει στην τηλεόραση τα γεγονότα και λέει "ευτυχώς που δεν είμαι εγώ ο σφαγμένος". Και μετά πάει και ξαναψηφίζει ΣΦΥΡΙΖΑ-αδιάφορα "για να μπει η χώρα σε μια τάξη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή