Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ, "ΣΦΑΞΕ ΜΑΣ" ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ!

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!
Τα καταστήματα που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι οπτικά στον Χολαργό. Άνοιξαν και λειτουργούν κανονικά αδιαφορώντας στο κάλεσμα...

για πανελλαδική απεργία ενάντια στα μέτρα σφαγής και στο ασφαλιστικό που φέρνει στη Βουλή ο πρωθπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο συνεταίρος του Πάνος Καμμένος. Το δραματικό της υπόθεσης είναι ότι οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων επιχειρήσεων
αδιαφόρησαν ακόμη και στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών και Οπτομετρών η οποία σύστηνε σε όλους τους οπτικούς να πουν με την απεργία τους ΟΧΙ στα δολοφονικά μέτρα των Τσίπρα-Καμμένου. 
Δείτε την ανακοίνωση:
Ουσιαστικά με τη στάση τους, αυτοί οι επιχειρηματίες οι οποίοι δεν θέλησαν να πουν ούτε για μια μέρα ΟΧΙ στον Τσίπρα, με το να ανοίξουν κανονικά τα καταστήματά τους λες και δεν τρέχει τίποτε, είναι σα να λένε "ΝΑΙ Τσίπρα, συμφωνούμε με το ασφαλιστικό. Σήμερα πληρώνουμε 430 ευρώ τον μήνα, αύξησε τις ασφαλιστικές μας εισφορές κατά 4-5 φορές, ώστε να πληρώνουμε 1250-1500 ευρώ μηνιαίως"!!!

Αυτό το εικονιζόμένο οπτικό κατάστημα έχει ακόμη ένα θλιβερό ρεκόρ: αδιαφόρησε ακόμη και για την εορτή της προστάτιδας των Οπτικών, την Αγία Παρασκευή, η οποία ενώ τιμάται από τον κλάδο κάθε  χρόνο στις 26 Ιουλίου με τα καταστήματα των οπτικών να παραμένουν κλειστά σε όλη τη χώρα, το συγκεκριμένο μαγαζί λειτούργησε και την ημέρα αυτή!
Όλοι οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, με τη σημερινή τους στάση να ανοίξουν τα καταστήματά τους, δεν αδιαφόρησαν μόνο προς τους ελεύθερους επαγγελματίες ανά την Ελλάδα που αγωνίζονται για τα δίκαιά τους, δεν αδιαφόρησαν μόνο προς την Πανελλήνια Ένωση Οπτικών, αδιαφόρησαν και προς τους συναδέλφους τους Οπτικούς οι οποίοι είχαν τα καταστήματά τους κλειστά στην ίδια γειτονιά του Χολαργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου