Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΥΖΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟ ΤΟΥ! Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ!

Ραγδαίες είναι, όπως φαίνεται, οι εξελίξεις που έχει δρομολογήσει η προφυλάκιση, για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα, της μητέρας και του πατριού του 23χρονου νεαρού...
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozanimedia.gr, μετά τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του πατέρα του Κωστή, πριν από 19 χρόνια, η οικογένειά του, και συγκεκριμένα ο αδερφός του και θείος του άτυχου νεαρού, Βαγγέλης Πολύζος, καθώς και η αδερφή του, αποφάσισαν να κινηθούν με κάθε μέσο, προκειμένου να διερευνηθούν - όσο αυτό είναι εφικτό σήμερα - οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του, αιφνιδίως, ο βιολογικός πατέρας του Κωστή.
Μάλιστα, στην πόλη της Σιάτιστας βρέθηκε ο ιατροδικαστής, Αναστάσιος Θεοδωρίδης, προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων για το εν λόγω ζήτημα, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να συνεργάζεται με την οικογένεια Πολύζου.
Να σημειωθεί πως ο θάνατος του πατέρα του Κωστή Πολύζου είχε αποδοθεί σε πρόβλημα καρδιάς, με τον γιατρό που είχε δώσει το πιστοποιητικό θανάτου να έχει πεθάνει πριν από χρόνια.
Μέχρι σήμερα, σύμφωνα και με αστυνομικές πηγές, ουδείς είχε ζητήσει να γίνει εκταφή της σορού του ή να ανοίξει το θέμα των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του, παρά τα όσα κατά καιρούς ακούγονταν, ειδικά στην μικρή τοπική κοινωνία της Σιάτιστας.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου